Gönül Dağı 17.bölüm 2.fragmanı: Saldırı planını devreye soktu! Yakasına yapışıp dersini verecek

Anadolu topraklarındaki yaşantıları bütün sıcaklığıyla izleyicisine aktaran Gönül Dağı 16.son bölüm unutulmayacak dakikalara sahne oldu. Gönül Dağı son bölümde, sevda uğruna omuz omuz verip mücadele göstermenin ve şartlar ne olursa olsun asla pes etmemenin ehemmiyeti bir kez daha gözler önüne serildi. TRT1'in yere göğe sığdırılamayan gerek kaliteli gerekse iddialı projesi Gönül Dağı 17.bölüm fragmanı paylaşıldı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2021 22:12 GÜNCELLEME 19.02.2021 22:12 MEDYA
Gönül Dağı 17.bölüm 2.fragmanı: Saldırı planını devreye soktu! Yakasına yapışıp dersini verecek
Gönül Dağı 17.bölüm 2.fragmanı: Saldırı planını devreye soktu! Yakasına yapışıp dersini verecek

TRT1'de yayın macerasına atıldığı ilk tarihten itibaren samimiyetin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle seyircisinin sempatisini kazanan Gönül Dağı 16.son bölümde şaşırtıcı gelişmeler meydana geldi. Gönül Dağı son bölümde, artık gizli saklı hiçbir şey kalmadığı için adeta kuş gibi hafifleyen ve iki arada bir derede kalmaktan nihayet kurtulan Dilek, Taner'in gönlünü alıp buzları eritebilmek için elinden gelen ne varsa yapmaya hazırdır.

Kardeşlerim 1.bölüm fragmanı YAYINDA! Kardeşlerim ne zaman (Yayın Tarihi) Tam kadro AÇIKLANDI!

Mucize Doktor 51.bölüm fragmanı: ''Vuslat dur durak bilmiyor'' Şimdiki hamlesi çok konuşulacak!

Birbirini seven iki kalbi kimsenin ayıramayacağının özellikle altını çizen Dilek, bitip tükenmeyen bir sevgi beslediği adamla bahanelerin arkasına sığınmadan aynı yolda el ele yürüyebilmek için gayret sarf etmesinin ardından Gönül Dağı 17.bölüm fragmanı bekleniyor. Hem karakter hem de olay örgüsü açısından doğallıktan ve gerçekçilikten ödün vermemesi sayesinde özellikle sosyal medya platformunda yayına girdiği her hafta öve öve bitirilemeyen Gönül Dağı 17.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 52.bölüm fragmanı: Tartışma şiddetleniyor! Şaşırtıcı karara ateş püskürdü

Kuruluş Osman & Diriliş Ertuğrul yapımcısından yepyeni tarihi dizi müjdesi: Oyuncular - konusu!

GÖNÜL DAĞI 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 17.bölüm yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu. En yeni gelişmeleri yakından öğrenmek istiyorsanız takipte kalmaya devam edin...

GÖNÜL DAĞI'NDA İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT ALAN SAHNE!

TRT1'den neşelendiren haber: Bir Zamanlar Kıbrıs unutamayacağınız dizi deneyimi sunmaya geliyor

GÖNÜL DAĞI 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gönül Dağı son bölümde; Taner ve Dilek yeniden kavuşmuştur. Ancak bu kavuşma Süleyman’ın tehdidiyle yara alır. Süleyman, Taner ve amcaoğullarının aldığı yatırımı iptal ettirir. Bu haberle yıkılan Taner, çare ararken bütün olan biteni Gülsüm öğretmen öğrenir. Bu durum Gülsüm’ü çok kızdırır. Süleyman’ın karşısına dikilir ve büyük bir hesaplaşma yaşanır… Bu hesaplaşma Taner ve Dilek’i nasıl etkileyecektir?

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı Asla nefes aldırmayacak! Gafil avlayıp soluğunu kesecek

Öte tarafta Dilek, çobanın kendisine verdiği sırrı Taner’e açıklayacaktır. Bu sır, Taner ve Dilek’i nasıl etkileyecektir? Zahide, çocuklarını Fikret’e yemeğe gönderir. Ancak çocuklar burada Fikret’in bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Bu durum Zahide’yi bir karar vermeye iter. Zahide, Sefer’i tercih edecek midir?

Kırmızı Oda'da bayram havası estirecek sürpriz! Kurtlar Vadisi oyuncusu övgü yağmuruna tutuldu

GÖNÜL DAĞI 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 17.bölümüyle 19 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 84.bölüm fragmanı Sert kayaya çarpıyor! Cezaya tabi tutulması kaçınılmaz

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Ayyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki istenince ailecek izlenebilir filim dizi olabiliyormuş.. saçma sapan abidik gubudik cinsellik sapıklık, insanlari katleden kötü örnek olan toplumu kökten dinamitleyen diziler yerine bu gibi veya daha iyisini topluma olumlu örnekleri sunan sunabilecek yapımların artarak devam etmesini diliyorum..
    Cevapla
  • Osman degerliyurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi severek izliyorum herkese tavsiye ederim
    Cevapla
  • yalnız 3 yıl önce Şikayet Et
    gene memleketi kurtarmışsınız
    Cevapla
  • Emel 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsın gõnūl dağı .
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen hiç final olmasın ama bide maçlar o zaman oynamasa iyi olur ama olsun özetini izliyoruz ama o da çok yayinla iyolar
    Cevapla
  • .çakırgöz 3 yıl önce Şikayet Et
    doğduğu yetiştiği yerde insandır yaşayan paylaşan insan .göç ettiği yerde hasrettir insan.eğer unutmadı ise?sürgündür!unuttu ise kendisidir o kişi unuttuğu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR