22 yıla kadar hapsi isteniyordu! Oyuncu Necati Şaşmaz hakkında karar!

Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz’ın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Necati Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2021 18:33 GÜNCELLEME 15.02.2021 18:33 MEDYA
22 yıla kadar hapsi isteniyordu! Oyuncu Necati Şaşmaz hakkında karar!
22 yıla kadar hapsi isteniyordu! Oyuncu Necati Şaşmaz hakkında karar!

Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz katılmadı. Duruşmada taraf avukatları yer aldı. Nagehan Şaşmaz’ın avukatı sanığın üzerine atılı suçlardan cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatı da önceki savunmalarını tekrar ettiklerini belirterek Necati Şaşmaz’ın beraat etmesini istedi.

TÜM SUÇLAMALARDAN BERAAT ETTİ

Davayı karara bağlayan mahkeme, "Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme", "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme", "Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi" ve "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme" suçundan yargılanan Necati Şaşmaz hakkında suç unsurları oluşmadığına kanaat getirerek, tüm suçlardan ayrı ayrı beraat etmesine karar verdi.

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre sanık Muhammed Necati Şaşmaz’ın ile Nagehan Şaşmaz’ın boşanma aşamasında olduğu anlatıldı. Tarafların birlikte yaşadığı 9 Eylül 2019 tarihinde sanık Necati Şaşmaz’ın müşteki ile evlerinde yaptığı konuşmaları müştekiden habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddia edildi. Sanık Şaşmaz’ın WhatsApp Web üzerinden müştekinin yazışmalarını takip ettiği ve söz konusu yazışmalar ve ses kayıtlarını taraflar arasındaki boşanma davasına ilişkin mahkemeye sunduğu belirtildi. İddianamede sanık Necati Şaşmaz’ın "Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme", "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" "Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi" ve "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme" suçlarından toplamda 8 yıldan 22 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyordu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Coşqun 3 yıl önce Şikayet Et
    İşəlam turk ədaləti mubariz mənsimovunda suçsuz olub bəraətinə qərar verər inşəlla allahın izniylə
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    tr istenen seye bakma sonuca bak bin hapis isternir denir bakarsin bir hafta yatmaz yuz yil derler bir ay yatmaz kisaca sonuca bakin katliam yapsan bile bu ceza vermiyorlar indirim bindim af su bu der iken on yil demiyor
    Cevapla
  • ttttt 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam paralar konuşmuş, bence....
    Cevapla
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin için fesat dolmuş...
    Cevapla
  • Nadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkını tek mafya filmi ile hayel dünyasında yaşatan adam acaba sanatçimidir size herkese soruyorum yazık degilmi bu türk gençliğine herkesin altında jip siyah takım elbise kimse çalışmıyor iş yok oh ne güzel hayat bumudur biz böylemi örnek olacağız çocuklarımıza gençlerimize bilim sanat eğitim ahlak filmleri neden olmaz anlamıyorum. Bence mafya aşiret filmleri kaldırılmalıdır. Saygılar
    Cevapla
  • Bir Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam tersi :) kvp içindeki konularıyla herkese örnek olmuş. Vatan ve millet aşkını her fert üzerine nakış nakış işlemiştir. Asıl kalması gereken her bölümleri ayrı bir feceat olan, toplumun ahlakını çökerten aşne fişne dizileri olmalıdır! Kurtlar vadisi izleyicilerine efendi olmayı, adam gibi adam olmayı sonuna kadar öğretmiş, güncel ve geçmiş meseleleri konu alıp tüm fertleri bilgilendirmiştir.. içinde barındırdığı bilgiler şu günlerimizde bile anlaşılmakta ve ortaya çıkmaktadır. Sırf sevmiyorsunuz diye boş yere hedef alıp yanlış eleştirilere tâbi tutmayın. Piyaslardaki bütün dizilerin en son eleştirilebilecek olanı kvp'dir!
    Cevapla
  • ,Y. A... 3 yıl önce Şikayet Et
    yaa Polat bey bir operasyon boş konuşanlara..! Biz seni böyle tanıdık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR