Haber7 adım adım zirveye!

We Are Social'ın Hootsuite ile hazırladığı "We Are Social Digital 2021" raporu yayımlandı. Açıklanan verilere göre; 84 milyon nüfuslu Türkiye'deki internet kullanıcı sayısı 67 milyona ulaştı. Haber7.com ise Türkiye’de en fazla ziyaret edilen haber siteleri arasında 5. Sıraya yükselirken, Türkiye’de ziyaret edilen tüm siteler arasında 19. sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2021 14:48 GÜNCELLEME 23.02.2021 19:00 MEDYA
Haber7 adım adım zirveye!
Haber7 adım adım zirveye!

Nüfusun yüzde 70'inin sosyal medya kullanıcısı olduğunu gösteren rapora göre, günde ortalama 8 saat internet kullanıyor, 3 saatimizi sosyal medyada We Are Social'ın Hootsuite ile hazırladığı "We Are Social Digital 2021" raporu yayımlandı.

Rapor, dijital, mobil, sosyal medya, e-ticaret ve internet gibi konularda küresel ve ülke bazlı analizleri içeriyor. Ülkemizi ilgilendiren "Digital 2021 Turkey" raporuna göre, Türkiye'de kullanıcı bazında günde ortalama 8 saat internete bağlı kalınıyor. İnternete yüzde 70 oranında mobil cihazlardan bağlanıyoruz. Türkiye'de internet kullanıcılarının yüzde 97'sinde akıllı telefon bulunuyor.

HABER7.COM ZİRVEYE OYNUYOR

Toplamda 299 sayfa olan raporda, Türkiye’de Google, Twitter, Facebook, İnstagram, YouTube gibi dünya devi sitelerle yarışan haber7.com tüm siteler arasında Türkiye’de trafiği ile en fazla ziyaret edilen 19. site olmayı başardı. Açıklanan verilere göre Haber7.com haber siteleri arasında ise Türkiye’de en fazla ziyaret edilen 5. site oldu.

Raporda en fazla ziyaret edilen haber siteleri şöyle yer aldı:

1- Hürriyet.com.tr
2- Sözcü.com.tr
3- Sabah.com.tr
4- Milliyet.com.tr
5- Haber7.com

Haber7.com aynı zamanda kullanıcı başına sitede 9 dakikalık kalma süresi ile Sabah.com.tr’nin üzerine çıkarak ilk dört site arasında yer aldı.

HABER7.COM YENİ PROJELERLE ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

Haber7.com kurulduğu ilk günden bu yana bilginin evrenselliğine inanan, toplumun gelişmesi için eğitici yayın yapan, haberin araştırılmasından sunumuna kadar her aşamasında önyargılardan arınmış, saplantısız bir yaklaşım sergilemeye özen gösteren ve olayları tüm yönleriyle irdeleyip, kamuoyu algısının doğru şekilde oluşmasını sağlamaya önem verdi.

Sadık okuyucu kitlesini arkasına alan Haber7.com, 2021 yılında da bu ilkeler ışığında, güçlü ve deneyimli kadrosuyla tamamen yenilenmiş  bir mobil site ve uygulamalar, alt siteleri güçlendirilmiş, okuyucunun ihtiyaç duyacağı her türlü içeriğe rahatça ulaşabileceği, okuma kolaylığı sağlayacak bir ara yüz, sosyal medyada daha fazla özel içeriklerin yer alacağı projelerle başarısını taçlandırmayı hedefliyor.

YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Güze 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz Haber7
    Cevapla
  • Khan 3 yıl önce Şikayet Et
    İnternet kullaniyorda millet hız yok hız, hız oranlarını da bir vereydiniz, iyiydi....
    Cevapla
  • dost 3 yıl önce Şikayet Et
    hiz meselesi verilen paraya göre olmuyormu yahu, yani ne kadar para o kadar köfte meselesi:)
    Cevapla
  • Yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçma sapan fikirler milletin aklına nerden geliyor diye düşünüyordum sözcü.com un 2.sırada ziyaret edilen site olduğunu görünce öğrenmiş olduk.
    Cevapla
  • TOPRAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş tesbit.
    Cevapla
  • Soner 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonzamanda troller bu kanala yuklenmeye başladilar
    Cevapla
  • Xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim katkim tartışılmaz 15 level atlatmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR