Papa'nın Irak ziyareti ne anlama geliyor? Merak edilen sorular cevap buluyor

Ülke TV'de yayınlanan İnce Fikir Programı'nda bu hafta Ortadoğu coğrafyasında yaşanan son gelişmeler ve Papa'nın tarihe geçen Irak ziyareti masaya yatırılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2021 23:45 GÜNCELLEME 07.03.2021 00:00 MEDYA
Papa'nın Irak ziyareti ne anlama geliyor? Merak edilen sorular cevap buluyor
Papa'nın Irak ziyareti ne anlama geliyor? Merak edilen sorular cevap buluyor

Gündeme dair konuları, gözden kaçan mevzuları Fadime Özkan ve Özlem Zengin, uzman konuklarıyla Ülke TV ekranlarına taşımaya devam ediyor.


PAPA'NIN TARİHİ ZİYARETİ MASAYA YATIRILACAK

Ülke TV'de büyük ilgiyle izlenen İnce Fikir'de bu hafta tüm dünyada gündem olan Papa'nın Irak'a yaptığı tarihi ziyaret değerlendirilecek.

Papa'nın Irak ziyareti ne anlama geliyor, Ortadoğu coğrafyasındaki kaosun ve istikrarsızlığın sebebi ne? Tüm merak edilen bu sorulara, Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı. Doç. Dr. Mücahit Küçükyılmaz yanıt verecek.

'İnce Fikir' yarın (Pazar) saat 12.15'te Ülke TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Duyarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanlar birbirini çok rahat buluyor ve anlaşabiliyorlar. ''Papa ile Şeytani'' kim bilir sünnilere karşı hangi sinsi planları konuşuyorlar. Onların hesapları başka ise ;Allah' ın hesapları bambaşkadır. Kazdığınız ihanet çukuruna düşüp yok olacaksınız inşallah.
    Cevapla
  • Hesap belli 3 yıl önce Şikayet Et
    Papa bir ülkeye gittiyse o ülkeyi hristiyanların ülkesi olarak kabul etmiş demektir. Ya fiilen olmuştur, yahut ta yakında olacağına inanıyor demektir. Ama bazen hesaplar altüst olabiliyor. Olacağı Allah bilir. O'nun hesabını papa bilemez.
    Cevapla
  • HAFİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Şia fitnesi Alem-i İslam'ın bağrına saplanmış bir hançerdir. Papa'ya değil asıl Irak'da Papa'nın protokol ziyareti gerçekleştirdiği Şii Liderlere (Casuslara) bakmak gerekir. Yavuz Sultan Selim Han Hazretleri Şah İsmail ve Vatikan arasındaki gizli mektuplaşmaları ve Şah İsmail olacak Vatikan Uşağının İslam Alemi alyehine tezgahladığı fitneleri deşifre etmiştir. Ve yine 500 yıl sonra yine Vatikan'ın tasması Şiilerin boynunda.
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Iraka geliş sebebi fitne ateşini yakmaya gelmiş rabbim bu islam düşmanlarına fırsat vermesin inşallah amin.
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir diyalog programı ürtüsü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR