Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı: Şiddetli patlama! Feryatları dört bir tarafa yayılıyor

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54.son bölümde; Kuzey kızlarını kazasız belasız kurtarabilmek adına elinden geleni ardına koymazken, olanlara kayıtsız kalamayan Yıldız ise büyük bir cesaret örneği sergileyip belanın tam ortasına atılmıştır. Kuzey Yıldızı son bölümde elmas yüzünden başına gelmedik kalmayan Sefer-Nahide felaket örtüsünü üstlerinden atabilmek için gözünü kararttı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2021 15:09 GÜNCELLEME 12.03.2021 15:09 MEDYA
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı: Şiddetli patlama! Feryatları dört bir tarafa yayılıyor
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı: Şiddetli patlama! Feryatları dört bir tarafa yayılıyor

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Ivanka ve Sefer'i aynı mekan içerisinde ummadığı şekilde gören Nahide öfkeden deliye dönerken, dur durak bilmeyen mafyanın da Sefer ve Nahide ikilisinin izini sürmeye koyulmaları gerginliğin şiddetinin bir hayli yükselmesine sebep olmuştur. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54.son bölümde; Nahide'yi ele geçirerek ortamı hararetlendiren Kartal, Sefer'i saat ile Nahide arasında tercihte bulunmak mecburiyetine sokarken, olayların hangi noktaya varacağını tam olarak kestiremeyen Sefer ise adama saldırmaya kalkışarak tehlikeli sularda yüzmüştür. Kuzey, Ivanka'nın başına çoraplar örmesiyle eş zamanlı olarak mafyanın tutsak ettiği kızlarını sağ salim kurtarabilmek üzere kolları sıvarken, Feride'nin kendisine göndermiş olduğu konum aracılığıyla olay yerine giriş yapmasının işleri gittikçe yokuşa sürüklemesinin ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı bekleniyor. Mafya belasını hayatlarından tamamen def edebilmek için gençlerin bütün sınırları zorlamaları aksiyonun en uç noktaya taşınmasına davetiye çıkarırken, hem Kuzey'in hem de kızlarının yaşadıkları talihsizliklerden haberdar olan Yıldız'ın silahlarını da yanına alıp korkusuzca tehlikenin göbeğine atılmasının akabinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı yayında mı?

Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı: ''İçleri sızım sızım sızlatan konuşma!'' Yüreği kor gibi yanıyor

Teşkilat 2.bölüm fragmanı: ''Vaktimiz kalmadı!'' Ölüm ensesine yapışıyor: Çok geç olabilir...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 55.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında dizi severleri ekranın başında toplayıp gülmekten kırıp geçiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı ekrana geldi...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK'TA KAHKAHA TUFANI ESTİREN SAHNE!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi ilgi gören isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölümüyle 14 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV kanalında seyircisine kahkaha tufanı estirmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 111 TÜMÜ
  • Gülbeyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Efsaneeee❤kuzey yıldızı ❤
    Cevapla
  • Kübra oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kuzey ölmez
    Cevapla
  • Aleyna 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kuzey ölmez çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • @Gülbeyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben kuzeye çok üzüldüm,inşallah iyi olur.
    Cevapla
  • Yaren 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel mükemmel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR