Mucize Doktor 54.bölüm 2.fragmanı: Madalyonun ters yüzü görünüyor! Hislerinize tercüman olacak

Mucize Doktor 54.bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde, Ali mazide çektiği güçlüklerle tekrardan karşılaşır. Ali ve Nazlı, soluğu kardeş hastanede alarak minik bir çocuğun zorlu ameliyatını üstlenir. İmkansızlıkların dahi üstesinden gelebilecek inanca sahip olan Ali, cerrahi başarısıyla mucizesini konuşturur. Peki, her hafta ilgi odağına yerleşen dizinin yeni bölüm fragmanı girildi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2021 12:16 GÜNCELLEME 18.03.2021 12:16 MEDYA
Mucize Doktor 54.bölüm 2.fragmanı: Madalyonun ters yüzü görünüyor! Hislerinize tercüman olacak
Mucize Doktor 54.bölüm 2.fragmanı: Madalyonun ters yüzü görünüyor! Hislerinize tercüman olacak

Mucize Doktor 53.son bölümde; Cerrahi operasyonu tamamlamak üzere kardeş hastaneyi ziyaret eden Ali, çeşitli zorluklarından altından kalkmaya çalışır. Hastanede görevini icra eden doktorun küçümseyici tavırlarına maruz kalan Ali'nin travması depreşmeye başlar. Mucize Doktor 54.bölüm fragmanı beklenirken, Ali hastalığından ötürü seneler evvel babasının sarf ettiği aşağılayıcı sözlerini yeniden hatırlamıştır. Son bölümde, içini sarıp sarmalayan huzursuzluklarla boğuşmaya çalışan Ali, minik çocuğun hayallerine kavuşabilmesi için elinden geleni ardına koymaz. Ameliyat esnasında vuku bulan ciddi krizi keskin zekasıyla çözüme kavuşturan Ali, bir mucizeyi daha gözler önüne sermiştir. Öte yandan sokakta ağlayan kadına yardım eli uzatmaya çalışan Nazlı saldırıya uğrayarak ölümün kıyısına sürüklendi.

Kuruluş Osman 51.bölüm fragmanı: Egemenliğini genişletiyor! İradesinin üstüne söz söylenmeyecek

MUCİZE DOKTOR 54.BÖLÜM FRAGMANINDA HÜZÜNLENDİREN GELİŞME!

Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 54.bölüm fragmanı ekrana geldi...

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNDE SKANDAL SAHNE!

MUCİZE DOKTOR 54.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 54.bölümüyle 17 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle karşılayacak.

Masumlar Apartmanı 26.bölüm fragmanı: ''Dilin kemiği yok!'' Geri dönüşü olmayan yola girdi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR