Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı: ''İyiliğin de, kötülüğün de tohumunu atıyor!'' Vurucu gerçek...

Kırmızı Oda 28.son bölümde, Kimsesiz kalınca yaşamını sokaklarda sürdüren Sadi, türlü güçlüklerle imtihan olmuştur. Sadi’nin vaziyetini gören Miço, merhametle yaklaşarak yardım eli uzattı. Son bölümde, Sadi’yle sımsıkı bağ kuran Miço, fedakarlıklarıyla mutlu bir hayat kurmasını sağladı. Duygu yüklü sahnelerde imzasını taşıyan Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2021 14:23 GÜNCELLEME 19.03.2021 14:23 MEDYA
Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı: ''İyiliğin de, kötülüğün de tohumunu atıyor!'' Vurucu gerçek...
Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı: ''İyiliğin de, kötülüğün de tohumunu atıyor!'' Vurucu gerçek...

Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde, Sokakların bin bir çeşit haliyle karşılaşan Sadi, tüm zorluklara göğüs gerdi. Hayatta kalabilmenin yollarını arayan Sadi, soğukkanlılığını koruyarak kötülüklere meydan okudu. Kırmızı Oda son bölümde, Miço’yla tesadüfen tanışmasıyla talihi yüzüne gülen Sadi, ilk kez güven ve aidiyet hissetti. Sadi’nin imdadına yetişerek daima koruyup kollayan Miço, ihtiyaçlarını karşılaması için destek verdi. Sadi’ye kol kanat geren Miço’nun kalbinin güzelliği ve yaptığı iyilikler herkese örnek teşkil ederken Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı yayında mı? Miço sayesinde yemek, barınma, çalışma imkanı elde eden Sadi gerçek mutluluğu yakaladı.

Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı 'Sırtındaki yükün ağırlığından kurtuluyor!' Kuş gibi hafifletti

 

Bir Zamanlar Çukurova 89.bölüm fragmanı Yakayı fena ele veriyor! Mesele dallanıp budaklanacak

KIRMIZI ODA 29.BÖLÜM FRAGMANI PAYLAŞILDI!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı duyuruldu...

KIRMIZI ODA DİZİSİNDE ŞAŞIRTICI HİKAYE! DUYANLARI PERİŞAN ETTİ...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56.bölüm fragmanı? Can evinden vuracak imtihan! Dayanabilmek mümkün değil

KIRMIZI ODA 29.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 29.bölümüyle 19 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gönül Dağı 21.bölüm fragmanı: Yüreği yakıp kavurdu! İçleri paramparça eden konuşma…

YORUMLAR 2
  • mkaras 3 yıl önce Şikayet Et
    bu acunun bütün işi gücü milletin ahlakını ifsat etmek her bir hikayede ya Allah'a isyan var ya da ahlaksızlıkları meşrulaştırma çabası derhal kapatılmalı ya da hizaya sokulmalı bu herif ve çalışmaları
    Cevapla
  • DOBRA 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum,Reis e oy kaybettiren ve kaybettirecek bir etkende budur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR