Acun Ilıcalı’dan bomba transfer hamlesi! Müge Anlı için harekete geçti! Yeni sezonda Exxen...

Acun Ilıcalı, dijital platformu Exxen’e yeni isimler katmak için kolları sıvadı. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında birçok olayı açıklığa kavuşturan ünlü isme Acun Ilıcalı belgesel teklifi yaptı. Gündüz kuşağında yakaladığı reytinglerle adından sıkça bahsettiren isimin yeni adresi merak konusu oldu. İşte şoke eden bomba transferin detayları…

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2021 08:58 GÜNCELLEME 23.03.2021 08:58 MEDYA
Acun Ilıcalı’dan bomba transfer hamlesi! Müge Anlı için harekete geçti! Yeni sezonda Exxen...
Acun Ilıcalı’dan bomba transfer hamlesi! Müge Anlı için harekete geçti! Yeni sezonda Exxen...

Acun Ilıcalı, Ocak ayında izleyicilerle buluşturduğu Exxen için yeni isimlerle anlaşmaya devam ediyor.  Konuşanlar, Tolgshow, Bu Benim Masalım gibi iddialı yapımlarla ekran karşısına çıkan Acun Ilıcalı,  bu seferde gündüz kuşağının en fazla takip edilen ismi Müge Anlı’nın peşine düştü. Deyim yerindeyse Türkiye’nin gündemini çözdüğü olay ve takip ettiği gelişmeler ile belirleyen araştırmacı gazeteciye Exxen için teklif götürüldü. 2008 yılından beri ATV ekranlarında sabah kuşağında yapımcılık ve sunuculuk yapan Müge Anlı’nın yeni sezon için alacağı karar merak konusu oldu. Exxen’de yer alan dizi, film ve yapımlar genç kuşağın ilgisini çeken Acun Ilıcalı, bu kez orta kuşağın yoğunlukla takip ettiği Müge Anlı’yı takibe aldı. İşte Exxen’in yeni transfer atağının hikayesi…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.bölüm fragmanı Kaçma-Kovalamaca & Kıran kırana rekabetin alarmı çaldı!

ACUN ILICALI EXXEN’DE MÜGE ANLI’YI GÖRMEK İSTİYOR!

ATV yayınlanan gündüz kuşağı programında başarıdan başarıya koşan Müge Anlı’yı transfer etmek isteyen Acun Ilıcalı harekete geçti. Exxen için yeni maceralara atılmak isteyen ünlü medya patronu Türkiye’nin gündemini belirleyen Müge Anlı’ya teklif götürdüğü bilgisi paylaşıldı.  

Gönül Dağı 22.bölüm fragmanı: Birlikteliklerine müsaade edecek mi? Evlilik iznini alabildi mi?

Çözülemeyen cinayetler, aydınlatılmayan konularda yakaladığı başarıyla dikkat çeken Müge Anlı’nın Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen için belgesel niteliğinde bir program için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Yapım aşamasında olan programda şimdiye kadar işlenen olaylardan derlenen bir belgesel ile  Müge Anlı’nın  izleyici  karşısına çıkmaya hazırlandığı konuşuluyor. Konuyla ilgili Anlı’dan açıklama gelmezken, gündüz kuşağının sevilen isminin alacağı karar herkes tarafından merak ediliyor.

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açan Müge Anlı, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi’nde aldı. İletişim Fakültesinden mezun olan Anlı, Kanal 6’da mesleğe ilk adımını attı. Staj yaptığı kurumda kısa sürede kadroya alınan isim yönetmen yardımcısı olduğu. Türkiye’de magazin denilince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Kenan Erçetingöz’ün teklifiyle magazin gazeteciliğine başladı. 

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra akademik kariyerine devam eden Müge Anlı, Kadir Has Üniversitesi’nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptı. 

Dobra Bora adlı magazin programının sunuculuğunu Şenay Düdek ile birlikte üstlenen Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı.

Müge Anlı’nın kariyer basamaklarını çifter çifter çıkmasına sebep olan program ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı ve günümüzde devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile oldu. 2010 yılında Tatlı Sert programının yanında “Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu. 

Ünlü sunucunun 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 16 yaşında olan bir kızı var.

YORUMLAR 5
  • GERÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    MÜGE ANLI MECLİSE kadın ve aileden sorumlu bakan olsun
    Cevapla
  • CEZMİ BARKIN 3 yıl önce Şikayet Et
    tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş!!gelsin reytingler girsin televoleler voleye çıkanlar voltaya binenler ...oltaya düşenler için mortal kombat acun ve kedi kadın müge kesecek düge
    Cevapla
  • Ankaragücüü 3 yıl önce Şikayet Et
    Kartallar, Aslanlar ve diğer süperlig ekiplerinin taraftarları. Acunun sizden kazandığı her kuruş yarın fenere yardım olarak gidebilir.
    Cevapla
  • Selahattin efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Trasferle şampiyon olunsaydı her sene fener şampiyon olurdu reiissss
    Cevapla
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen akıllı ol sonra sende yardım et canım kardeşim..nedir bu çekememezlik...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR