Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanı: Köprünün altından çok sular aktı! Acımak yok

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanında Hızır, eşinin katledilmesinin cezasını en ağır şekilde kesecektir. Yeni bölüm fragmanında sular durulmazken ok yaydan çoktan fırlamıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da silahlı çatışma sahnesi gerilimin dozunu katlayarak artırdı. Senelerdir ekranda olmasına rağmen popülerliğini kaybetmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölümde yaşanacak gelişmeler!

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2021 07:58 GÜNCELLEME 30.03.2021 11:43 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanı: Köprünün altından çok sular aktı! Acımak yok
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanı: Köprünün altından çok sular aktı! Acımak yok

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında, Ceylan'ın ölüme mahkum edilmesiyle başından aşağı kaynar sular dökülen Hızır, gerekeni yapmaya ant içer. EDHO'da Hızır, Ceylan'ın etkisiz hale getirilmesinde payı olanların kimliğini tespit etmek için strateji geliştirir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Selman'ın fişinin çekilmesinin hıncını hem Hamdi'den hem de Seko'dan çıkaran Yaman önemli bir yol ayrımına girmiştir. Bu esnada sınırları zorlayan Hamdi ise Doğan'ın yaşamına son verebilmek adına elinden geleni ardına koymaz. Hızır'ı yumuşak karnından yakalamak isteyen Tuncay, karşısına kolay kolay reddedemeyeceği bir fırsat çıkarırken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanında izleyenleri neler bekliyor?

Mucize Doktor'da neşelendiren transfer! Ünlü ismin gelişi izleyenlerin keyfini yerine getirdi

 

Uyanış Büyük Selçuklu 27.bölüm fragmanı: Geç de olsa hakikatle yüzleşti mi? Öyle bakış attı ki!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanı paylaşıldı...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm fragmanı: Biricik evladı ellerinin arasından kayıp gidecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölümüyle 1 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Masumlar Apartmanı 28.bölüm fragmanı Yokuş aşağı sürükleniyor! Durdurulamazsa sonu hazin olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.Bölümde Neler Yaşanacak?

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin infaz edilmesinin ardından intikam yemini eder. Gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, eşinin attığı her adımı izleyerek sorumluları bulmak ister. Tuncay ise Ceylan Çakırbeyli'nin ölümünden sorumlu olanları Hızır Çakırbeyli'ye yem yapar ve onu da tuzağa çekmek ister. 

Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı: Tuttuğunu koparıyor! Yapacakları canını fena acıtacak

Hızır Çakırbeyli, izlediği adımların ardından av mı avcı mı olacağına karar vermek zorunda kalır. Masada kardeşi Selman'ın infaz edilmesinin ardından sinirini babası Hamdi Korkmaz ve Seko'dan çıkaran Yaman Korkmaz, tarafını seçmek zorunda kalır. Tuncay ve İshak ise Yaman Korkmaz'ı öldürmesi için işi Demir'e ihale eder.

Yaman Korkmaz'ı öldürmek için Ankara'dan ekip çağıran Demir, kendi kazdığı kuyuya düşer ve Haşmet Façalı'nın uzattığı namluyla ölür. Kimsesiz Doğan'ı öldürmek için canla başla uğraşan Hamdi Korkmaz, oğlu Selman'ın ölümünden de onu sorumlu tutar. Bu kez kendi işini kendi yapmak isteyen Hamdi Korkmaz, ortalığı savaş alanına çevirir.

YORUMLAR 3
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi hala seyreden var mı?
    Cevapla
  • ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    aşk dizilerinden bıktık artık en iyisi bu.
    Cevapla
  • Cevdet 2 yıl önce Şikayet Et
    1 NiSAN SALI?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR