Kuruluş Osman 55.bölüm 2.fragmanı Cerkutay'dan vahim haber! Hayata sıkı sıkıya tutunabilecek mi

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde hayranlıkla takip edilen Kuruluş Osman'da büyük savaşın sinyalleri veriliyor. Başarısını sınır ötesine taşıyarak ödüle layık görülen Kuruluş Osman 54.son bölümde Nikola'nın tertip ettiği saldırı girişimi olay oldu. Her geçen gün dinamik yapısını güçlendirip seyircinin ilgisini canlı tutan sahneleriyle ön plana yerleşen Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2021 18:45 GÜNCELLEME 21.04.2021 18:45 MEDYA
Kuruluş Osman 55.bölüm 2.fragmanı Cerkutay'dan vahim haber! Hayata sıkı sıkıya tutunabilecek mi
Kuruluş Osman 55.bölüm 2.fragmanı Cerkutay'dan vahim haber! Hayata sıkı sıkıya tutunabilecek mi

Kuruluş Osman 54.son bölümde; Osman, tez vakitte Dündar'ın ağır cezaya tabi tutulması yönünde talimat verir. Osman'ın içerisinde bulunduğu çalkantılı durumu lehine çevirmek isteyen Nikola, arkasına aldığı güçlerle faaliyete geçer. Kuruluş Osman'da Nikola, Söğüt topraklarında hüküm sürebilmek emeliyle gizliden gizliye tüm imkanları kullanmaya çalışır. Nikola'nın yaptıklarından haberdar olan Osman, geliştirdiği stratejik yaklaşımla Söğüt'ü kurtarabilmek için canla başla çatışırken Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı geldi mi?

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Ramazan-ı Şerif için muazzam görüntüler! Sözleriyle gururlandırdı

Kuruluş Osman 55.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'da İşler Karışıyor! Ölümcül Darbeyi İndirdi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı Şaşırtıcı görüntü! Ortalık savaş alanına döndü

Kuruluş Osman 55.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 55.bölümüyle 14 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı var mı? Olmaz denilen oldu: Gerçek aslında çok farklıymış!

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Osman Bey, Nikola'yla savaş meydanında karşılaşıyor. Kuruluş Osman'ın 54'üncü bölümünde Osman Bey, amcası Dündar Bey'in ihanetinin cezasını bizzat kesecek ve Söğüt'e baskın planlayan Nikola'yla savaş meydanında yüzleşecek! Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak yerine gelmesini sağlayın Osman Bey, amcasını obaya getirir.

Diriliş Ertuğrul'dan Barbaroslar'a geçen Engin Altan’dan ilginç açıklama! Herkes dikkat kesildi

Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder. Kayı Obası'ndaki bu iç hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola, Söğüt'e baskın yapmak için kuvvetlerini harekete geçirir.

TRT1'in göz dolduran tarihi yapımı Mavera konusu: Ahmed Yesevi dizisinin meraklandıran kadrosu!

Papa'nın polis istihbaratla Söğüt'ün altına kazılmış tünelleri araştırma hedefleyen Nikola, Togay'ın yokluğunda bölgedeki hakimiyeti ele geçirmeyi hedefliyor. Konya'da Geyhatu'dan yeni talimatlar alan Togay, bağlanma dönerek planını olası koyar. Nikola'nın saldırının istihbaratını planladığı alan Osman Bey ise Söğüt'ün düşmesine engel olmak için yeni bir strateji belirler. Söğüt'e baskına giden Bizans kuvvetlerinin karşısına dikilen Osman Bey, Nikola'yla kozlarını paylaşmak üzere canını ortaya koyar!

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • AHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    SAMİMİ Arkadaşa katılıyorum bende sürenli izliyorum bu dizi 25 ülkede aynı anda izleniyor şu anda izlenecek en iyi dizi bence diğer diziler den
    Cevapla
  • velhasıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Son derece saçma bir dizi. Kendi aralarında 20 30 kişiyle savaş yapıyorlar. Tarih kitaplarında binler ile anlatılan asker sayıları bura da 20 30 kişiden ibaret. Yapımcı bu işi çeviremedi. Geçmiş olsun Seneye çekilmez bu dizi. Çünkü İzlenmiyor.
    Cevapla
  • samimi 2 yıl önce Şikayet Et
    Mukemmel dizi.50 yasindayim hayatim ilk sefer bastan sona kadar bir dizi izliyorum.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 2 yıl önce Şikayet Et
    bunayan çok gördüm ama bu kadar erken yaşta olanı görmedim
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Şöhreti o kadar yayıldıki 10-15 kişiyle koskoca orduya kafa tutuyor. Yapımcı ve senaristin hiçmi kafası çalışmıyor? Demiyorlarmı hiç; yav seyirciyi enayi yerine mi koyduk acaba diye.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Pembe diziye döndü. Uyanış Selçuklu varken kimse bu dizinin yüzüne bakmaz.
    Cevapla
  • kendi 2 yıl önce Şikayet Et
    ADINA yorum yap. Milyonlar izliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR