Arka Sokaklar dizisinin Volkan komiseri Boğaç Aksoy'dan üzücü haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Kanal D yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Volkan komiser' karakterini oynayan başarılı oyuncu Boğaç Aksoy, kansere yakalandığını duyurdu. Hayranlarından dua beklediğini söyleyen Aksoy "Ekranlardan bir süre daha uzak kalacağım, mesajlarınıza dönmezsem affedin" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2021 17:01 GÜNCELLEME 05.05.2021 17:01 MEDYA
Arka Sokaklar dizisinin Volkan komiseri Boğaç Aksoy'dan üzücü haber! Kansere yakalandığını açıkladı
Arka Sokaklar dizisinin Volkan komiseri Boğaç Aksoy'dan üzücü haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Uzun yıllardır ekranda olan Arka Sokaklar dizisi, başarısını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Dizi, koronavirüs döneminde de devam ediyor. Virüs tedbirlerinin özenle işlendiği dizinin oyuncu kadrosu da oldukça kaliteli. Kadroda yer alan genç oyunculardan Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, uzun süredir ekranda yer almıyordu. Oyuncu, nedenini sosyal medya hesabından açıkladı.

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok final mi yaptı? TV8 Doğduğun Ev Kaderindir için şok karar...

Boğaç Aksoy Kansere Yakalandı

Son olarak Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Volkan komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, kişisel Instagram hesabında lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu.

Aksoy, "Sevgili dostlarım, ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki, lenfoma kanserine yakalandım. Uzun bir süre daha olmayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönmezsem de affedin" ifadesini kullandı.

Boğaç Aksoy

Boğaç Aksoy Kimdir? Kaç Yaşında?

2012 senesinde Best Model Yarışmasına dahil olan yakışıklı oyuncu yarışmada Türkiye 3.lüğü elde etmiştir.

Özellikle Çılgın Dersane Üniversitede adlı dizide Cenker karakteri ile tanınan Boğaç Aksoy günümüzde Arka Sokaklar dizisinde Polis Volkan karakterini canlandırmaktadır.

Vahide Gördüm Akademi 35 buçuk’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Bir röportaj’da üvey babasının İlçe Emniyet müdürü olduğunu belirtmiştir. Dizi oyunculuğu için boks dersleri almıştır.

Oyunculuk öncesi ışıkçı olarak çalışmış ve sahne tozu yuttuğunu belirtmiş çok iyi çalışarak buralara geldiğini açıklamıştır. 2012 yılında modellik yarışmasının ardından Arko Men Duş Jeli reklam filminde oynamıştır.

2016 yılındaki röportaj’ında ciddi bir ilişkisi olmadığını belirtmiştir.

Yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy İstanbul doğumludur.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • ..... 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin
    Cevapla
  • alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    RAbbim sifa versin inşallah
    Cevapla
  • Zeki Ridvan Yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şifa verir İnşaallah.
    Cevapla
  • ferhat çat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dr. Hakan Özkul kanser konusunda büyük başarıları var arayın bulun tavsiye alın. Muayene ücreti çok değil. Youtube de aldığı çok iyi sonuçları paylaşıyor. Kanserden korunmak için hazır gıdaları terk edin ve sağlıklı yiyecekler tüketin. Ölümden başka her hastalığın şifasını Allah'u Teala yaratmış. Veren sensin alan sen gayri nemiz var Rabbim deyin. Dünya'ya bağlanmayın.
    Cevapla
  • Elif 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah tez zamanda kurtulur inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR