Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı Tesirli sözleriyle nokta atışı yapıyor! Bir konuştu pir konuştu...

Camdaki Kız'da hataya kapıldığı için pişmanlık duyan Sedat, Nalan'la tertemiz bir sayfa açabilmek için her şeyi arkasında bırakmaya hazırdır. Camdaki Kız 8.son bölümde, tüm kapıların yüzüne kapanmasına rağmen yapacaklarından geri durmayan Cana'nın itirafı soğuk duş etkisi meydana getirdi. Son zamanlarda kalbinin sesine kulak veren Nalan, Sedat'a beslediği hissiyatı Feride'yle Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2021 12:06 GÜNCELLEME 09.06.2021 12:06 MEDYA
Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı Tesirli sözleriyle nokta atışı yapıyor! Bir konuştu pir konuştu...
Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı Tesirli sözleriyle nokta atışı yapıyor! Bir konuştu pir konuştu...

Camdaki Kız dizisinde Nalan, Feride'nin cezalandırma yöntemi yüzünden sağlığı açısından ölümcül tehlike oluşturabilecek derecede rahatsızlanmıştır. Camdaki Kız 8.son bölümde, vaziyetinin erken bir evrede fark edilmesi sayesinde nefes yolunda şişlik meydana gelmesinin önüne geçilen Nalan herkesin yüreğine su serpmiştir Olay yerinde gerekli müdahalenin gerçekleştirilmesiyle beraber kıl payı kurtulan Nalan, tüm cesaretini toplayarak annesine Sedat hakkındaki düşüncelerini itiraf ederek üstündeki yükü kaldırmıştır. Sedat ise eski defterleri tamamen kapatmayı tercih ederek Nalan'la mutluluğun kapılarını ardına kadar aralamaya çalışırken Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı geldi mi?

Savaşçı'nın ekran ömrü resmen bitiyor! Yayından kaldırılacak: Fox TV'den hayrete düşüren haberSavaşçı'nın ekran ömrü resmen bitiyor! Yayından kaldırılacak: Fox TV'den hayrete düşüren haber

Camdaki Kız 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Seda Altaylı Tuğutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği OGM Pictures yapımıyla Kanal D ekran serüvenine başlangıç yapan Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

Camdaki Kız'da Skandal Bitmiyor! Korkunç Sahne...

Kuruluş Osman 62.bölüm fragmanı: Süre daralıyor! Tehlike ensesine yapıştı: Sıyrılabilecek mi?Kuruluş Osman 62.bölüm fragmanı: Süre daralıyor! Tehlike ensesine yapıştı: Sıyrılabilecek mi?

Camdaki Kız 9.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 9.bölümüyle 10 Haziran Perşembe tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayına girecek.

Masumlar Apartmanı'nda boğazı düğümleyen ayrılık! Paramparça eden karar: Tek kalemde bitiriyorMasumlar Apartmanı'nda boğazı düğümleyen ayrılık! Paramparça eden karar: Tek kalemde bitiriyor

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Muzo odasında fenalaşan Nalan'ı bulunca hemen doktor çağrılır. Böylece Koroğlu ailesi kendilerine yalan söylendiğini anlar. İpekoğlu ailesi, Nalan iyileştikten sonra bu durumu Koroğlu ailesine nasıl açıklayacaktır?

Fox TV projesi Son Yaz'ı bırakan bırakana: Art arda ayrılık! Tahminlerin ötesine geçen karar...Fox TV projesi Son Yaz'ı bırakan bırakana: Art arda ayrılık! Tahminlerin ötesine geçen karar...

Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf eder. Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler. Cana, Nalan'la yakınlaşmaya çalışır. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana'nın karşısına geçer. Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar.

Maraşlı'dan derinden sarsan final haberi! ATV'de hesapta olmayan karar! Sona doğru geliniyor...Maraşlı'dan derinden sarsan final haberi! ATV'de hesapta olmayan karar! Sona doğru geliniyor...

Her şey planlandığı gibi gitmektedir. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Cana bu son hamlesiyle düğünün iptal olmasını sağlayabilecek midir?

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Aşıklar şehri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu filde ask yok ya hic begenmedim arkadaşlar seyretmeyin yoksa sizinde pisikolojiniz bozulur size küçük bir tavsiye
    Cevapla
  • Yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında diziler guzel ama bu dizi hiç guzel degil insan bir şey anlamiyor bir gecmişe gidiyorlar bir geleceğe dönuyorlar insanin seyretmemesi geliyor allah askina bu filmi final yapın bu arada guzel diyen arkadaşlarımiza bir tavsiye fazla seyretmeyin sizinde pisikolojiniz bozulur bu nedir ya!
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojiyi bozmaya yönelik dizi bir an önce final yapıp kaldırılmalı
    Cevapla
  • Hulya 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii sizin seviyenizdekilere kaynana gelin,mutfakta yemekteyiz.. HOMİNİ GİRTLAK yeni gelin gibi diziler olmalı..seyretmeyin kardeşim kapatın.Ders almasıni bilen.kendi büyük görüp aaa benimkide dert değilmiş deyip empati yapan görüş açısı geniş ve genişleyen insanlarda var bu toplumda..
    Cevapla
  • Annu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kural basit Kumanda elinizde beğenmiyorsanız izlemeyin
    Cevapla
  • düş'ler sokağı 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki psikolojiler çok mu düzgün bunlar yaşanırken iyi de anlatilinca gösterilince mi kötü
    Cevapla
  • meltem 2 yıl önce Şikayet Et
    beyenmiyorsan seyretme
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle saçma bir dizi görmedim
    Cevapla
  • Hulya 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizide olanlar gerçekte sizde görüş beyi gelişim gelecek ders alıp öfke kontrolü yapıp kendini geliştirmek diye kavram hangi seviyede acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR