Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı Dünyası başına yıkıldı! Yüreği yangın yerine dönüyor

ATV'nin yoğun ilgi gören projesi Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar, Yılmaz ve Müjgan'dan sonra Sevda da ayrılanlar kervanına katıldı. Bir Zamanlar Çukurova 101.son bölümde, Ümit'in elini kana bulamasının önüne geçmek isteyen Sevda, kaza kurşununa kurban gitti. İstemeden annesinin ölümüne sebebiyet veren Ümit büyük bir yıkım yaşadı. Sevda son yolculuğuna uğurlanırken Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2021 14:25 GÜNCELLEME 23.06.2021 14:25 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı Dünyası başına yıkıldı! Yüreği yangın yerine dönüyor
Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı Dünyası başına yıkıldı! Yüreği yangın yerine dönüyor

Reytinglerdeki başarısını istikrarlı bir biçimde devam ettiren Bir Zamanlar Çukurova'dan veda edenler listesine yeni bir isim daha yerleşti. Bir Zamanlar Çukurova 101.son bölümde, Demir'in yaptıklarını cezasız bırakmak istemeyen Ümit, cinayet suçu işlemeye kalkıştığı esnada korkunç bir hadise patlak verdi. Evladının katil zanlısı olarak yargılanmaması adına müdahalede bulunmaya çalışan Sevda'ya çıkan kurşun isabet etti. Demir'in canına kastetmek isterken öz annesinin hayata mücadelesini yitirmesine neden olan Ümit derinden sarsılırken Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı geldi mi?

Menajerimi Ara'da herkesi üzecek karar! Bir kötü haber de Star TV'nin popüler dizisinden geldiMenajerimi Ara'da herkesi üzecek karar! Bir kötü haber de Star TV'nin popüler dizisinden geldi

Bir Zamanlar Çukurova 102.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 102.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu'ya Ramo'dan çok konuşulacak transfer! Bomba isimle heyecan tavan yapacakUyanış Büyük Selçuklu'ya Ramo'dan çok konuşulacak transfer! Bomba isimle heyecan tavan yapacak

Bir Zamanlar Çukurova'da Sarsıcı Ölüm!

Kuruluş Osman 64.bölüm fragmanı Korkutucu plan! Yavrusunu kazasız belasız dünyaya getirecek mi?Kuruluş Osman 64.bölüm fragmanı Korkutucu plan! Yavrusunu kazasız belasız dünyaya getirecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 102.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 102.bölümüyle Eylül ayı içerisinde ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gözü dönen Ümit, Demir arkasını dönüp giderken, silahına davranır! Kızının tüm yaşananlardan sonra bir de katil olmasına engel olmak isteyen Sevda, canını ortaya koyacaktır! Ümit'in bu kadar gözünü karartabileceğini tahmin etmeyen Demir, ikinci annem dediği Sevda ile yuvası arasındaki hesaplaşmayı bitiremeden, onun ölümüyle karşı karşıya kalacaktır! Üstelik bu ölüm, onu çok zor bir karar vermek zorunda bırakacaktır!

Saniye'nin Üzüm'e kötülük yapacağını düşünüp kafasına odunla vurduğu Cumali, hayati tehlikeyi atlatıp, taburcu olur ve çiftliğe geri döner. Züleyha'nın da Saniye'nin de gönlü, Üzüm'ü öz babasından ayırmaya kıyamayacaktır. Ancak Cumali, onlara anlattığı kadar kader kurbanı mıdır? Bunu zaman gösterecektir.

Fekeli, Fikret ve Lütfiye'nin Kerem Ali'nin başındaki bekleyişleri umutla devam etmektedir. Bahtiyar, küçük bebeğin hayata dönmesi için canını dişine takmıştır. Müjgan'ın ailesinin avukatı vazgeçip dönse de, aile vazgeçmeye niyetli değildir! Kapıları tekrar çalacaktır!

Fekeli, torununun yaşam savaşını kazanması için dua ederken, yasal sorunlarla da boğuşmak zorunda kalacaktır. Anlaşılan kader ile arasındaki evlat ve aşk sınavları da sona ermemiştir. Fekeli'nin kaderinde yine bir can ile sınanmak vardır! Fekeli'nin bu kez sırdaşı Çetin olacaktır.

Sevda ve Ümit ortalıktan yok olmuştur. Betül ve Şermin, konuyla hiç ilgileri yokmuşçasına Yaman sofrasında başköşeye yerleşirler. Hatta tüm geçmişe bir perde çekilip, Betül ve Demir yeniden iki kardeş gibi işbirliği yapmaya bile başlayacaktır.

Demir, Sevda'nın ölümünün ardından pek çok karar almak zorunda kalacaktır. Üstlendiği sırları Züleyha'yı tehlikeye atmamak için onunla da paylaşamaz. Fikret ile buluşarak bazı şeyleri netleştirmeye çalışır. Ümit ile ilgili sorunlarını çözemez ama ikisi arasındaki gerginlik bu sayede azalacaktır. Tüm bu süreçte, Yaman konağındaki gerginlik artarken, Ümit'in de hamileliğinin ilerlediğini zannetmeye devam ederler. Bu yüzden Demir, Züleyha'ya danışmadan Ümit'i alıp konağa getirecektir! Çünkü saklamaları gereken bir sır vardır!

YORUMLAR 4
  • Huriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon bitmeliydi uzatmanın bır anlamı yok tadında kalmaliydi benim için bu dizi bitti
    Cevapla
  • ayse kArakaya 2 yıl önce Şikayet Et
    demir diziden ayriliyormus bir dizi daha elimizden gitti cop oldu biz zuleyha ve demir mutlulugunu goremeden gitti
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Sultan Güngör 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi çok severek izliyorum sezon finaline girmesinde üzüyor ama bı yandanda iyi oldu müjgan ölünce pek tadı tuzu kalmadı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR