MasterChef Türkiye'de talihsizliğin bu kadarı! Vaziyetini görenler büyük telaşa kapıldı

TV8 ekranlarında 4.sezonuyla izleyenlerin karşısına geçen MasterChef Türkiye programında yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. MasterChef Türkiye'nin 1.tur elemelerini geçebilmek için yarışan Rüstem Kömürcü'nün stüdyoda fenalık geçirmesi herkesin korku dolu dakikalar yaşamasına neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2021 22:38 GÜNCELLEME 29.06.2021 22:38 MEDYA
MasterChef Türkiye'de talihsizliğin bu kadarı! Vaziyetini görenler büyük telaşa kapıldı
MasterChef Türkiye'de talihsizliğin bu kadarı! Vaziyetini görenler büyük telaşa kapıldı

Birbirinden iddialı yarışmacıların usta şefler karşısında yapabileceklerinin en iyisini ortaya koyduğu MasterChef Türkiye stüdyosunda korku ve panik havası oluştu.

28 Haziran Pazartesi tarihinde TV8'de yayına giren MasterChef Türkiye'nin 3.bölümünde jüri koltuğunda oturan isimlerin karşısına geçen Rüstem Kömürcü'nün birdenbire fenalaşması tansiyon seviyesini yükseltti.

1.tur elemelerini geçebilmek üzere performansını sergileyen Rüstem Kömürcü isimli yarışmacı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'ya deniz levreği tabağı hazırladı.

Servis ettiği tabağı MasterChef Türkiye jüri üyeleri tadım ettikleri esnada, ''Kendimi iyi hissetmiyorum'' diyen Rüstem Kömürcü ayakta durmakta son derece zorlandı.

Baygınlık geçiren yarışmacı ismin imdadına ilk etapta jüri üyeleri yetişerek, Rüstem Kömürcü'nün koluna girdiler.

Stüdyoya çağrılan sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin akabinde normale dönen yarışmacı "Tavaya sosu koyduğumda elim titriyordu. Başım döndü gözlerim karardı bir anda. Bir şey hatırlamadım o an" şeklinde ifadelere yer vererek o anda neler yaşadığını anlattı.

Bir süre sonra toparlanan yarışmacı jüri üyelerinin aldığı karar sonucunda bir üst tura çıkamadı. Somer Sivrioğlu, Rüstem Kömürcü'den gelecek sezon yeniden MasterChef Türkiye'ye katılmasını istedi.

YORUMLAR 5
  • Ordulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen saçma biprogram
    Cevapla
  • Zero 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların Piskolojisini bozuyorlar yok güzel olmadı yok şöyle yok böyle saçma sapan şey var bir de güzel yemekler yapılsa neyse
    Cevapla
  • Şems 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi senaryooooo hikayeeeeee... İZLEMEEYYİİİİİİİNNNNN...
    Cevapla
  • Sibel 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    O juri karsisinda ve kameralar önünde yetenek sergilemek zor iş geçmiş olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR