Kırmızı Oda'ya vedası olay olmuştu: Erkan Petekkaya'dan beklenmedik proje! İşte, yeni dizisi...

Kırmızı Oda'da hüzünlü hikayesi, acıklı konuşmaları ve samimi davranışlarıyla milyonları etkileyen Erkan Petekkaya'nın yeni projesinin detayları ortaya çıktı. Kırmızı Oda'daki Sadi karakteriyle ekran başındakilerin beğenisini kazanan Erkan Petekkaya'nın sürpriz bir dizide boy göstereceği bilgisi kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2021 10:00 GÜNCELLEME 15.07.2021 10:00 MEDYA
Kırmızı Oda'ya vedası olay olmuştu: Erkan Petekkaya'dan beklenmedik proje! İşte, yeni dizisi...
Kırmızı Oda'ya vedası olay olmuştu: Erkan Petekkaya'dan beklenmedik proje! İşte, yeni dizisi...

TV8'de geçtiğimiz haftalarda sezon finaline giren Kırmızı Oda'nın kadrosunda performansını sergileme fırsatı yakalayan Erkan Petekkaya'dan müjdeli haber geldi. Kırmızı Oda'da Sadi karakterinin yürekleri dağlayan yaşantısını oynayan ve izleyenleri duygu seline kaptıran Erkan Petekkaya bomba bir diziyle ekrana tekrardan dönmeye hazırlanıyor.

Gönül Dağı'nı özleyenlere kaçırılmayacak müjde! Kurban Bayramı bölümüyle hasret nihayet diniyorGönül Dağı'nı özleyenlere kaçırılmayacak müjde! Kurban Bayramı bölümüyle hasret nihayet diniyor

Bilindiği üzere Kırmızı Oda'da usta oyuncunun üstlenmiş olduğu Sadi karakteri, seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşınca yapımcılar tarafından senaryosu uzatılmıştı. Kırmızı Oda tarihinde bir ilke imza atan Erkan Petekkaya, en uzun süre konuk olan oyuncu olarak adını altın harflerle yazdırmıştı.

Masumlar Apartmanı'ndan niçin gitti? Tartışmaların odağındaki isim işin gerçeğini böyle anlattıMasumlar Apartmanı'ndan niçin gitti? Tartışmaların odağındaki isim işin gerçeğini böyle anlattı

Kırmızı Oda'nın sezon finali bölümünde son kez sevenlerinin karşısına geçen Erkan Petekkaya'nın, 2021-2022 sezonunda O3 Medya tarafından hazırlıkları başlatılan bir proje için anlaşma gerçekleştirdiğinin bilgisine ulaşıldı.

Barbaroslar 2.fragmanı: Beklentilerin ötesine geçecek! Akıldan silinmeyecek sahnesiyle geliyorBarbaroslar 2.fragmanı: Beklentilerin ötesine geçecek! Akıldan silinmeyecek sahnesiyle geliyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'tan alınan haber doğrultusunda, Kırmızı Oda'ya veda eden Erkan Petekkaya'nın rol alacağı sürpriz dizi projesinin Sırma Yanık tarafından senaryosunun kaleme alındığı öğrenildi. Bu bilgi haricinde de şimdilik başka bir ayrıntı bulunmamaktadır. Fakat, Sadi karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Erkan Petekkaya’nın yeni sezonda tekrardan kameralar karşısına geçecek olması herkesi mutlu etti.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Feray 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok memnun oldum dort gozle bekliyecem bu diziyi
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Erkan Petekkaya EDHO da Sadi rolüyle devam etse çok güzel olur
    Cevapla
  • Yeşim 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkan petekkaya ve sezin akbaşoğullarını efsane ikiliyi birlikte bir dizide görmek istiyoruz.beklemekten tükendik artık. Sesimizi duyun yapımcılar. Lütfen.
    Cevapla
  • Fethi 2 yıl önce Şikayet Et
    Petekkaya sen Anadolusun halksın
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban Petekkaya'nın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR