MasterChef Türkiye'de ezber bozan değişiklik! TV8'den heyecanlandıran karar: Yeni formatta...

Mutfak konusundaki yeteneğini kanıtlamak isteyenlerin katıldığı yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için format değişikliği kararı alınması herkesi şaşırttı. MasterChef Türkiye'de birbirinden iddialı adaylar stüdyoda şeflerin karşısında menüsünü hazırlarken, yeni formatın detayları gün yüzüne çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2021 10:16 GÜNCELLEME 15.07.2021 10:16 MEDYA
MasterChef Türkiye'de ezber bozan değişiklik! TV8'den heyecanlandıran karar: Yeni formatta...
MasterChef Türkiye'de ezber bozan değişiklik! TV8'den heyecanlandıran karar: Yeni formatta...

Hem teknik hem de lezzet ve sunum açısından başarılı tabaklar çıkarmak için adaylar ter dökerken, MasterChef Türkiye 2021 için belirlenen yeni format ekran başındaki izleyenlerin dikkatini çekti. Reyting oranları açısından sağladığı başarıyla adından sıklıkla söz ettiren MasterChef Türkiye'de bu sezon yapılan format değişikliği kararını jüri üyeleri stüdyoda bizzat açıkladı.

Kuruluş Osman'ın sevilen isminin yeni adresi belli oldu! Sürpriz projeyle ekrana dönüş yapıyorKuruluş Osman'ın sevilen isminin yeni adresi belli oldu! Sürpriz projeyle ekrana dönüş yapıyor

13 Temmuz Salı tarihinde yayına giren bölümde; MasterChef Türkiye’nin 2.turunda 3’lü düellolar düzenleneceğini duyuran tecrübeli şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı adaylar için bu turun kritik bir öneme sahip olduğunun özellikle altını çizdi.

Yalçınkaya, "İkinci tura, üçlü düellolara hoş geldiniz. Gerçekten bu sene kıran kırana mücadeleler yaşanacağı düellolar umuyorum. MasterChef Türkiye'nin kırılma noktası burası. Burayı geçemezseniz veda ediyorsunuz" şeklinde ifadelere yer vererek bilgilendirmede bulundu.

Somer Sivrioğlu da MasterChef Türkiye stüdyosunda 2021 sezonu için planlanan format değişikliğini kararını resmen açıklayarak, "Bu aslında en zor tur. Üç kişi giriyor, bir kişi çıkabiliyor sadece. Gerçi bu sene formatta bir değişiklik var. Hepimize bir hak tanındı" sözlerini kaydetti.

MasterChef Türkiye'de inanılmaz hata! Jüriye isyan ettiren görüntü: Öyle bir şey söyledi ki...MasterChef Türkiye'de inanılmaz hata! Jüriye isyan ettiren görüntü: Öyle bir şey söyledi ki...

MasterChef Türkiye'de Jürilere ''Üst Tura Geçirme'' Hakkı!

Somer Sivrioğlu yeni format hakkında merak edilen detayları paylaşarak, "En beğendiğimiz bir yarışmacıyı bir sonraki tura geçirme hakkımız var. Tabii kimi seçeceğimize bu turun sonunda karar vereceğiz" dedi.

Mehmet Yalçınkaya: ''Geri Gönderebiliriz!''

Usta şef Mehmet Yalçınkaya da, "Eğer öyle bir yarışmacı varsa bu hakkı kullanacağız. Hiçbir şey yapamayan üç yarışmacıyı da geri gönderebiliriz" çıkışını gerçekleştirdi.

Somer Sivrioğlu: "Birini Alsan Diğerine Yazık Oluyor!''

MasterChef Türkiye'nin jürisi Somer Sivrioğlu'nun "Bazen çok iyi iki tabak geliyor, arada fark bulamıyorsun. Birini alsan diğerine yazık oluyor. O yüzden bu değişiklikten çok mutluyum" açıklamasının akabinde diğer jüriler de alınan bu karardan ötürü memnun olduklarını ifade ettiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR