Bir Zamanlar Çukurova ailesinin yeni üyesi resmen açıklandı! Böyle transfer görülmedi

Sürükleyici öyküsüyle uzun zamandır televizyon ekranlarındaki varlığını devam ettiren Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni transferi 4.sezona damgasını vuracak. Bir Zamanlar Çukurova'da Murat Ünalmış'ın içleri sızlatan vedası gündemden düşmezken, İbrahim Çelikkol ile anlaşma imzalanması herkesi merakını ikiye katladı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2021 13:38 GÜNCELLEME 16.07.2021 13:55 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova ailesinin yeni üyesi resmen açıklandı! Böyle transfer görülmedi
Bir Zamanlar Çukurova ailesinin yeni üyesi resmen açıklandı! Böyle transfer görülmedi

Hem transfer hem de ayrılık anlamında son dönemlerde ciddi hareketlilik yaşayan Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosunda yapılan yeni değişiklik ilgi odağına yerleşti. Başrolde yer alan bazı isimler beklenmedik kararla projeden ayrılmış olsa bile halen pür dikkat takip edilen Bir Zamanlar Çukurova'da son olarak Murat Ünalmış'ın ayrılığı yankı uyandırmıştı.

Kurtlar Vadisi'nden heyecan verici gelişme! Gelen haber keyif kat sayısını yükselttiKurtlar Vadisi'nden heyecan verici gelişme! Gelen haber keyif kat sayısını yükseltti

Projenin başlangıç tarihinden bu yana oynadığı Demir karakteriyle izleyenlerin takdirini toplayan Murat Ünalmış'ın Bir Zamanlar Çukurova'ya ani vedasının akabinde yerine hangi ismin geleceği kesinliğe kavuştu.

Teşkilat 2.sezon öncesi şaşırtıcı ayrılık! TRT1'in fenomen projesinde beklenmedik veda...Teşkilat 2.sezon öncesi şaşırtıcı ayrılık! TRT1'in fenomen projesinde beklenmedik veda...

TV8'de yakın zamanda final yapan diziler kervanına katılan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova ailesinin yeni üyesi olduğu duyuruldu.

Tv100’den Birsen Altuntaş'ın aktardığı haber doğrultusunda; Oyunculuk kariyerinde kayda değer işlere imza atan İbrahim Çelikkol'un, ATV’nin popüler projesi Bir Zamanlar Çukurova’da konağı yakıp yıkan kişi olacağı medya gündeminde konuşulan konular arasındaki yerini alıyor. İbrahim Çelikkol'un Hakan Gümüşoğlu karakterini üstleneceği ve yeni bir intikam hikayesinin gözler önüne serileceği Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha karakterinin de bambaşka bir ilişkiye başlayacağı iddiası da dolaşmaya başladı.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Nejla 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir anlamı kalmadı bence bitmesi daha iyi
    Cevapla
  • Canan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmem o adamı keşke bitseydi
    Cevapla
  • Damla 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce hünkar yaman sonra yilmaz gitti şimdi demir giderse ne izleyeceğiz acaba murat bey olandan asla izlemicem
    Cevapla
  • Özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Final yapın bence güzel bitirin demir çıktı bu saaten sonra bir cacık olmaz
    Cevapla
  • R. TATARİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Asıl karakterlerin diziden ayrılması ile dizinin yaşam ömrü doluyor. Bu dizi de ömrünü doldurdu, fazla ayakta kalamaz. Nasıl ki, savaşçı dizisinde asıl karakterler ayrılıp yerine başka oyuncular geldi, dizi kendini bitirdi. Yola kiminle çıktıysan sonuna kadar gideceksin. Ya demir karakteri gelecek, ya da bu diziyi bitireceksin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR