Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı TRT ile ekranlara yeniden dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Hünkar Yaman karakteriyle izleyicilerden büyük beğeni toplayan Vahide Perçin ekranlara veda etmişti. Diziden ayrıldıktan sonra çeşitli yapımlardan birçok teklif alan Vahide Perçin dinlenmek amacıyla inzivaya çekildi. Kurduğu Sanat Evinde çalışmalarını sürdüren usta oyuncu TRT'nin yeni dijital kanalında yayınlanacak dizi için ekranlara dönmeye hazırlanıyor...

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2021 09:55 GÜNCELLEME 20.07.2021 09:55 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı  TRT ile ekranlara yeniden dönüyor!
Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı TRT ile ekranlara yeniden dönüyor!

Bir İstanbul Masalı, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda ortaya koyduğu performansla adından sıkça bahsettiren usta oyuncu  Vahide Perçin   kanser hastalığını atlattıktan sonra ATV ekranlarından yayınlanan  Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakteriyle izleyici karşısına yeniden çıkmıştı. Canlandırdığı sert kadın tiplemesiyle izleyicilerden büyük beğeni toplayan Vahide Perçin, diziden ayrıldıktan sonra uzun süre herhangi bir yapımda görev almadı. Verdiği aranın  ardından yeniden ekran karşısına çıkmaya hazırlanan Vahide Perçin'in rol alacağı yapımla ilgili bilgiler gelmeye başladı...

Vahide Perçin Ekranlara Dönüyor!

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle izleyici karşısına çıkan Vahide Perçin, etkili bir kadın hikayesinin anlatıldığı yeni bir proje için aynı zamanda "Bir Zamanlar Çukurova"nın yapım şirketi olan  Tims&B ile anlaştı.

Senaryo çalışmaları devam ederken projeyle ilgili haberler gelmeye başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Vahide Perçin   çok etkili bir kadın hikâyesinin ele alınacağı dizide rol alacak. Projeyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Vahide Perçin Kimdir?

Vahide Perçin, Yunanistan göçmeni olan bir ailenin kızı olarak İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. Lisede grafik bölümünde eğitim alan Perçin, üniversite eğitimi için İktisat Fakültesi'ne girdi. Hayallerinde hep oyunculuk olan usta isim  sınavlarına katıldığı  9 Eylül Üniversitesi Güzel  Sanatlar Fakültesi'ni kazandı. Okul birincisi olarak mezun olduğu DEU  GSF Tiyatro Bölümü'nde, en büyük desteği hocası Özdemir Nutku'dan gördü. Vahide Perçin 2003'te başlayan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR