Masumlar Apartmanı'ndan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a büyük transfer! Merak konusuydu....

TRT1'de heyecanı zirveye taşıyacak Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da yapılan transferler teker teker açıklanırken Kırmızı Oda sürprizi paylaşıldı. TV8'de çok geniş bir kitleye hitap eden Kırmızı Oda'da konuk oyuncu olarak ağırlanan Erdinç Gülener, Uyanış Büyük Selçuklu'da ''Çağrı Bey'' karakteriyle unutulmayacak dakikalar yaşatacak.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2021 09:40 GÜNCELLEME 09.08.2021 09:40 MEDYA
Masumlar Apartmanı'ndan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a büyük transfer! Merak konusuydu....
Masumlar Apartmanı'ndan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a büyük transfer! Merak konusuydu....

TV8'de yüreklere dokunan hikayelerin aktarıldığı Kırmızı Oda'da oyunculuk yeteneğini gösteren Erdinç Gülener, Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan ailesinin önemli bir parçası oldu. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin halen etkilerini sürdüren Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ''Müfettiş Kane'' karakteriyle yıldızı parlayan Erdinç Gülener, yeni sezonda da Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'la izleyenlerin evine konuk olmaya devam edecek.

Masumlar Apartmanı ve Diriliş Ertuğrul'un sürpriz oyuncusu TRT1 Alparslan'a transfer edildi!Masumlar Apartmanı ve Diriliş Ertuğrul'un sürpriz oyuncusu TRT1 Alparslan'a transfer edildi!

Show TV'de geçtiğimiz aylarda final yapan diziler kervanına katılan Çukur'da Adem karakteriyle farklı soluk getiren ve ATV'de 7.sezon için titizlikle çalışmalara başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Volkan karakterini üstlenen Erdinç Gülener ekranlara bomba gibi dönüyor. Başarılı oyuncu TRT1'in iddialı projesi Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da Alparslan'ın babası Çağrı Bey karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

İbrahim Çelikkol Bir Zamanlar Çukurova'ya giriyor! Şaşırtan rolüyle bildiklerinizi unutturacakİbrahim Çelikkol Bir Zamanlar Çukurova'ya giriyor! Şaşırtan rolüyle bildiklerinizi unutturacak

 

Arka Sokaklar'dan Fox TV Son Yaz'a hayrete düşüren transfer! Taşları yerinden oynatacakArka Sokaklar'dan Fox TV Son Yaz'a hayrete düşüren transfer! Taşları yerinden oynatacak

YORUMLAR 2
  • coskun 2 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı oda kim ya, bu bizim bildiğimiz mister key...
    Cevapla
  • YANi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ADAMıN iLK KEZ iYi ROLDE oYNADIĞıNı GöRECEM KıSMETSE. ERoL TAŞ GiBi ADAM
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR