Gönül Dağı'nda ayrılık sesleri işitiliyor! Veda edeceği kimsenin aklının ucuna gelmezdi

Yurdum insanının sımsıcak yaşantısına ışık tutan Gönül Dağı'nda ayrılık zilleri çalmaya başladı. Gönül Dağı 2.sezon için nefesler tutulurken kadrodan bir kişinin daha eksileceği haberi izleyenleri hüsrana uğrattı. Utku Ateş'in umulmadık vedasının akabinde Cemre Melis Çınar'ın da yeni sezonda olmayacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2021 09:26 GÜNCELLEME 18.08.2021 09:26 MEDYA
Gönül Dağı'nda ayrılık sesleri işitiliyor! Veda edeceği kimsenin aklının ucuna gelmezdi
Gönül Dağı'nda ayrılık sesleri işitiliyor! Veda edeceği kimsenin aklının ucuna gelmezdi

Anadolu topraklarındaki kültürü samimiyet kokan sahneler eşliğinde gözler önüne seren Gönül Dağı'nda ayrılık sinyalleri bir kez daha verildi. İlk sezonuyla izleyenlerin ciddi ölçüde memnuniyetini kazanan ve 2.sezonda da aynı etkiyi yakalamayı hedefleyen Gönül Dağı'nda Utku Ateş'in ayrılığı hayranlarını yıkmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızından acı haber! Son nefesini verdi...Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızından acı haber! Son nefesini verdi...

Gönül Dağı'nda üstlendiği Fadime karakteriyle tanınırlığını artıran ve sempatik halleriyle geniş bir kesimin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktıran Cemre Melis Çınar'ın rekortmen diziye veda ettiğinin bilgisine ulaşıldı. TRT1'in ilgi gören yapımı Gönül Dağı'nın sıkı takipçileri Cemre Melis Çınar'ın yeni sezonda yer almayacağını öğrendikten sonra sosyal medya platformunda üzüntülerini dile getiren yorumlarda bulunmaya başladı.

MasterChef Türkiye'de aksilik peşini bırakmadı! Yemeğinden ne çıktığını duyunca şaşıracaksınızMasterChef Türkiye'de aksilik peşini bırakmadı! Yemeğinden ne çıktığını duyunca şaşıracaksınız

YORUMLAR 2
  • Babacan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçte yüreğimiz sizlamaz
    Cevapla
  • Aysun 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmasa da olur. Zaten sonradan yapılan yama gibi duruyordu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR