Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Necati Şaşmaz suç duyurusunda bulundu!

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Necati Şaşmaz suç duyurusunda bulundu! Nagehan Kaşıkçı ile olan evliliği son bulan Necati Şaşmaz, 8 yaşındaki oğlunun velayetinin eski eşine verilmesine itiraz etti. Psikiyatr tarafından Şaşmaz'ın oğlunun tarikat merkezine götürüldüğü için psikolojisinin bozulduğu için velayet anneye verilmişti. Usta oyuncu bu rapora sahte deyip psikiyatra suç duyurusunda bulundu!

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2021 12:05 GÜNCELLEME 25.08.2021 12:05 MEDYA
Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Necati Şaşmaz suç duyurusunda bulundu!
Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Necati Şaşmaz suç duyurusunda bulundu!

Polat Alemdar rolüyle oynadığı Kurtlar Vadisi dizisinde birçok kişi tarafından sevilen oyuncu Necati Şaşmaz, eski eşi Nagehan Kaşıkçı ile yaşadığı boşanma süreciyle gündeme geldi. Geride kalan senelerde birbirlerine boşanma davası açan ikilinin çocuklarının velayetinin anneye verilmesi kararı çıktı. Sebep olarak ise usta oyuncunun 8 yaşındaki oğlunu tarikat merkezine götürdüğü ve çocuğun psikolojisinin bozulduğu ileri sürüldü. Bu sebeple anneye verilen velayeti ve Psikiyatr raporunu kabul etmeyen Necati şaşmaz, raporun sahte olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

20 Milyon Lira Tazminat İstemişti!

Oyuncu Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı 2019 yılında birbirlerine karşılıklı boşanma davası açmıştı. Dava dilekçesinde Necati Şaşmaz 10 milyon lira tazminat ve çocukların velayetini isterken, Nagehan Kaşıkçı psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü öne sürerek 20 milyon lira tazminat ile kendisi ve 2 oğlu için toplam 60 bin lira aylık nafaka talebinde bulunmuştu.

Ayrıca boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Kaşıkçı'nın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefona kaydettiği iddiasıyla asliye ceza mahkemesinde yargılanan Necati Şaşmaz, üzerine atılı tüm suçlamalardan beraat etmişti. 

Boşanma Davasında Karar Çıktı

Davayı karara bağlayan mahkeme, tarafların boşanmasına karar verilmişti. Tarafların müşterek çocuklarının velayetinin anneye verilmesine karar veren mahkeme, iki çocuğa 7 bin ve 9 bin lira olmak üzere ayda toplamda 16 bin lira ödenmesine karar vermişti. 

Aynı zamanda Necati Şaşmaz'ın müşterek çocukların iddiaları doğrultusunda tarikat merkezlerine götürülmemesi hususunda bir karar verilmesine yönelik taleplerin yargılamanın esasına yönelik olmaması nedeniyle reddine karar vermişti.

Sahte Rapor İddiası İleri Sürüldü!

Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı boşanma süresince 8 yaşındaki oğlunu tarikat merkezlerine götürdüğü için psikolojik sorunlara maruz kaldığına belirten bir rapor almıştı. Necati Şaşmaz, boşanma davası sonrası ilk atağını yaptı. Psikiyatr Muzaffer U.'dan alınan bu raporun sahte olduğunu, para karşılığında alınmış bir rapor olduğunu ileri sürdü.

Dört Ayrı Psikiyatr'dan Rapor Aldı

Rapor sahibi Psikiyatrın uzmanlık alanının yetişkinler olduğunu ve 14 yaşından küçük oğlu için uygun rapor hazırlayamayacağını iddia etti. Oğlunun sağlıklı olduğunu ileri süren Şaşmaz, alanında uzman dört ayrı psikiyatrdan oğlunun kaygı bozukluğu olmadığına dair rapor aldı.

Usta Oyuncu Suç Duyurusunda Bulundu!

Raporlar eşliğinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Şaşmaz, boşanma davasına sahte rapor hazırladığı iddiasıyla Psikiyatr Muzaffer U. hakkında suç duyurusunda bulundu.

KAYNAK : Günaydın
YORUMLAR 4
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    adamı bitirecekler
    Cevapla
  • hsyn 2 yıl önce Şikayet Et
    mahallenizden köyünüzden bildiğiniz yerden evlenın kardeşim ünlüsünüz zenginsiniz diye size aşık olduklarını mı zannedıyorsunuz
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret neki iki ,çocuğa 16 bin aylık nafaka ödeyecek
    Cevapla
  • Nizamettin 2 yıl önce Şikayet Et
    20 Milyon tazminat, 60 Bin TL maaş! Taş atıp kolu yormadan, iyi ticaret...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR