Alparslan dizisinde Barış Arduç (Alparslan) kiminle savaşacak? Gidişatı etkileyecek o isimle...

TRT1'in övgü yağmuruna tutulan dizisinde Sultan Alparslan karakterinin amansız mücadele içerisine gireceği Bizans İmparatoru'nu kimin oynayacağı merak konusu olmuştu. Tepeden tırnağa yenilenen ekibiyle ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanan Alparslan'da Bizans İmparatoru karakterini üstlenmesi için Savaşçı'nın yıldızı Sarp Levendoğlu'nun adı geçiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2021 11:25 GÜNCELLEME 02.09.2021 11:25 MEDYA
Alparslan dizisinde Barış Arduç (Alparslan) kiminle savaşacak? Gidişatı etkileyecek o isimle...
Alparslan dizisinde Barış Arduç (Alparslan) kiminle savaşacak? Gidişatı etkileyecek o isimle...

2.sezon tarihi yaklaştıkça heyecan dozunun katlanarak arttığı Alparslan dizisine dahil edilen Barış Arduç'un senaryo icabı rakibinin kim olacağı konusu akılları kurcalamıştı. Birkaç hafta sonra çekimler için start verilecek olan ve ilk sezonda izleyenler üzerinde bıraktığı etkiyi tekrardan yakalamak isteyen Alparslan'da Bizans karakterini hangi ismin oynayacağı merakla bekleniyor.

TV8 Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya'nın sürpriz dizisi ortaya çıktı! Bu kez polisiye...TV8 Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya'nın sürpriz dizisi ortaya çıktı! Bu kez polisiye...

Büyük Selçuklu Devleti hükümdarı Sultan Alparslan'ın, 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi'nde galibiyet kazandığı Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i oynaması adına bomba bir ismin adı geçmeye başladı. Savaşçı dizisinde ''Yüzbaşı Haydar Bozkurt'' karakterini üstlenen ve zorlayıcı koşullar altında çekimleri gerçekleştirilen projede başarılı performans sergileyen Sarp Levendoğlu'nun Alparslan'da ''Romen Diyojen'' karakterini oynaması medya gündemine taşındı. Konuya ilişkin yapımcı kanadından henüz kesin bir açıklama yapılmamakla beraber Sarp Levendoğlu'nun isminin Alparslan'la anılması izleyenlerin sevincini yükseltti.

Güldür Güldür Show'da transferin ardı arkası kesilmiyor! Avlu'nun efsanesini ailesine katacakGüldür Güldür Show'da transferin ardı arkası kesilmiyor! Avlu'nun efsanesini ailesine katacak

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • manken gibi 2 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Selçuklu kadınlarını ne hale soktular. manken seyrediyor millet. ruhuna uygun olmayan kadınlar küpeli erkekler.
    Cevapla
  • Gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İzlemee?
    Cevapla
  • Mine 2 yıl önce Şikayet Et
    Tolga sarıtaş olabilir yakışır mavişimize
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Berk Oktay Alparslan rolüne daha çok yakışır. Barış cici çocuk rolleri için iyi.
    Cevapla
  • Büşra 2 yıl önce Şikayet Et
    Sensin cici canım. Barış cok başarılı bi oyuncu haksızlık etmene müsade edemem.
    Cevapla
  • Gönül Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düzyatan da gezici olduğu için istenmemişti ama sonra en çok istemeyenlerin gözdesi olmuştu ve hâlâ öyle. Başkalarının aramıza çizmek isteği kırmızı cizgileri kendi ellerimizle çiziyoruz. Birbirimizi anlamak adına 'şu'cu ya da 'bu'cu demeden bir arada yaşasak sadece ne olur ki?
    Cevapla
  • Taner 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman seyirci kaybetti ama
    Cevapla
  • Malatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam oyuncumu ki rol veriliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR