Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan yapımcısından ağızları açık bıraktıran çıkış! Öyle bir şey dedi ki

Şimdiye dek pek çok kayda değer projelere imza atarak sektörün önde gelen isimleri arasına yerleşen Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısından iddialı açıklama geldi. Uyanış Büyük Selçuklu'nun devamı niteliğinde çekimlere başlayan Alparslan dizisinin yapımcısı Emre Konuk, ''Dünya piyasasına hakim olacağız!'' çıkışıyla izleyenleri heyecanlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2021 10:53 GÜNCELLEME 08.09.2021 10:53 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan yapımcısından ağızları açık bıraktıran çıkış! Öyle bir şey dedi ki
Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan yapımcısından ağızları açık bıraktıran çıkış! Öyle bir şey dedi ki

Yaz ayı boyunca verdiği aranın sonrasında yeni hikayesi ve karakteriyle izleyenlerin evine konuk olmaya hazırlanan Alparslan dizisinin yapımcısı Emre Konuk, söyledikleriyle medya gündeminde kendine geniş ölçüde yer buldu. Sezon boyunca Uyanış Büyük Selçuklu projesinin yapımcılığında bulunarak başarı basamaklarını hızla tırmanan Emre Konuk, ''Dünya piyasasına hakim olacağız!'' şeklindeki ifadesiyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerinde topladı.

Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanı: ''Hazır hissettiğinde dönecek, ben biliyorum!''Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanı: ''Hazır hissettiğinde dönecek, ben biliyorum!''

Öncelikli olarak Alparslan dizisinin yayın tarihini merakla bekleyen izleyicisini yakından ilgilendirecek açıklamalara yer vererek, Eylül sonu ila Ekim başı gibi yayın hayatına kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini paylaştı. Reyting listelerinde tüm rakiplerini geride bırakıp birincilik tahtına oturan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi haricinde Payitaht Abdülhamid projesindeki çalışmalarıyla da adından söz ettiren Emre Konuk'a gözler çevrildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Haşmet'i TRT1'in askeri dizisiyle fırtınalar koparmaya geliyor!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Haşmet'i TRT1'in askeri dizisiyle fırtınalar koparmaya geliyor!

Uyanış Büyük Selçuklu Yapımcısı Emre Konuk: ''Gün Yüzüne Çıkmayı Bekliyor!''

“Mazimizde bir devlet, devlet adamı ve destan var. Gün yüzüne çıkmayı bekliyor” sözlerini kaydeden Emre Konuk, Türkiye’nin hem finansal hem de tecrübe olarak daha fazla deneyime sahip olacağını ve çok yakında dünya piyasasına hakim olacağını belirtti.

TRT1 Teşkilat dizisinden Mesut Akusta (Mete) gidiyor mu? Eşi, açıklamasıyla son noktayı koydu!TRT1 Teşkilat dizisinden Mesut Akusta (Mete) gidiyor mu? Eşi, açıklamasıyla son noktayı koydu!

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Turkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi bilmeden konushma hepimiz ayny kandan ayny jandan Oguz han kim oldugını bilirmisin Oguznama eposy oku senin kimligini turkun kimligini Turkmenin kimligini sana ögretejek sheylar var oku we owren son konush
    Cevapla
  • Turkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman turk deil Turkmen demelisiniz dizide
    Cevapla
  • Turkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslynda Alp aslanın kim oldugunu biliyormusunuz dostlar buyuk turkmen komutany seljuk turkmenlerin meligi rija ederim kendi adınıza kullanman Turkmenin alplaryny. Rija ederim Ertogrul Anadoluya Turkmenistanyn Mary welayatyndan gitdi ogly Osman yurt kurdu sizde onlaryn soyundan. O yuzdan bizim tarihimizi çalmayi birakin artyk rezillik bu dostlar shuny unutmayin kendinizde TURKMENSINIZ.
    Cevapla
  • Tarana 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz türk soyundan gelmişiz siz Türkmensiz onla Türktüler biz Azeri Türküyüz
    Cevapla
  • Hemşinli 2 yıl önce Şikayet Et
    Geri zekalı senin tarihinde bizim tarihimiz farklı mı. Türk ve Türkmen aynıdır.
    Cevapla
  • Selim Akman 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer dünya da izlesin istiyorsanız kaliteyi yukseltmelisiniz. Koskoca zaferler üç beş kişiyle çekilmez çekilirse de gerçekçi olmaz...
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli manevi ruhu olmayan oyuncularla tarihi dizi olmaz olursada anca tarihle alakası olmayan muhteşem yüzyıl gibi dizi olur. Sizin derdiniz tarih değil Reyting
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem Yüzyıl ile bu diziyi karşılaştırmak başka başka bir skandal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR