Alparslan Büyük Selçuklu'da tahminlerin dışına çıkan transfer! O isim Bizans safında yer alacak

Uzun yıllardır herhangi bir projede yer almayan Toprak Sergen, TRT1 ekranlarında damgasını vuracak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosuna yerleştirildi. Sadakatsiz yapımında rol alan Burak Sergen'in kardeşi olan Toprak Sergen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Bizans komutanı Kekavmenos karakteriyle izleyenlerin karşısına geçecek.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2021 11:58 GÜNCELLEME 15.09.2021 11:58 MEDYA
Alparslan Büyük Selçuklu'da tahminlerin dışına çıkan transfer! O isim Bizans safında yer alacak
Alparslan Büyük Selçuklu'da tahminlerin dışına çıkan transfer! O isim Bizans safında yer alacak

Zengin kadrosu, dev prodüksiyonu ve güçlü senaryosuyla izleyenleri benzersiz dakikalar yaşatacak Alparslan Büyük Selçuklu'ya beklenmedik transfer gerçekleştirildi. Emre Konuk'un kuruculuğunu üstlendiği Akli Film bünyesinde çekimleri yapılan ve her Pazartesi akşamı akıllardan çıkmayacak sahneleriyle ekrana gelecek Alparslan Büyük Selçuklu, Toprak Sergen'i de ailesine kattı.

Senelerdir kameralar önünde yer almayan Toprak Sergen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sergileyeceği performansla bir kez daha adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Sadakatsiz isimli dizi projesinde rol üstlenen Burak Sergen'in kardeşi olan Toprak Sergen, Alparslan Büyük Selçuklu yapımında Kekavmenos karakteriyle seyircisini ekran başına kilitleyecek. 

Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanında kırmızı alarm: 'Durumu iyi değil, takıntıları iyice artmış!'Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanında kırmızı alarm: 'Durumu iyi değil, takıntıları iyice artmış!'

Bir dönemin en popüler oyuncularından biri olan Toprak Sergen, gerek dizi gerekse film sektöründe adından söz ettiriyordu. Oyunculuk kariyerine ara vermesiyle hayranlarını şaşırtan ve uzun bir süredir hiçbir yapımın içerisinde bulunmayan Toprak Sergen doğayla iç içe bir yaşam sürüyordu. Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle anlaşma imzalayan Toprak Sergen'in dönüşü herkesi heyecanlandırdı.

Alparslan Büyük Selçuklu 2.sezon fragmanı: Tüyleri diken diken edecek sözler! Duyanlar mest olduAlparslan Büyük Selçuklu 2.sezon fragmanı: Tüyleri diken diken edecek sözler! Duyanlar mest oldu

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan atamızıda Buğra Gülsoy oynasın çok iyi canlandırdı Melikşah atamızı bravo Buğra
    Cevapla
  • Mustafa aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yerinde bi karar.
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan tarihini, geçmişini, hatta Alparslan kimdir bilmiyodur ama çıkıp tarihi dönemsel bi dizide kendine yer bulmuş. Kaliteyi düşürmeyin, izleneceği varsa da izlenmez çünkü dandikleştiriyosunuz.
    Cevapla
  • Kıl oldum 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlete millete mukaddesata sövenler, Devletin kanalında yer buluyor.
    Cevapla
  • deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    beni heycanlandırmadı
    Cevapla
  • rol işte 2 yıl önce Şikayet Et
    ruhsuz adamları koyun ecdadın rollerine
    Cevapla
  • UzUn FaTiH 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın nefsini öldürmüş adamlar olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR