Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.bölüm fragmanı: Savaşın ayak sesleri yükseldi! Ölmek var dönmek yok

Heyecanın dozunun katlanarak arttığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.son bölümüyle sıkı takipçilerini ekran başına kilitledi. İzleyenlerin tarihi bilgi birikimini çoğaltan Barbaroslar son bölümüyle izleyenlerin bir kez daha dikkatini üzerine çekti. TRT1 ekranlarında perşembe akşamlarına damgasını vuran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2021 09:42 GÜNCELLEME 05.10.2021 09:42 MEDYA
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.bölüm fragmanı: Savaşın ayak sesleri yükseldi! Ölmek var dönmek yok
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.bölüm fragmanı: Savaşın ayak sesleri yükseldi! Ölmek var dönmek yok

Tanıtım fragmanlarıyla dahi izleyenlerin tüm ilgisini toplamayı başaran ve TRT1 ekranına taşındığı her hafta sosyal platformlarda adından söz ettiren Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.son bölümüyle nefesleri kesti. Kısa bir zaman dilimi içerisinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan ve hafızalarda kalıcı iz bırakacak sahneleriyle reyting listelerini alt üst eden Barbaroslar son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Heyecanın dur durak bilmediği sahneleriyle ekran başındaki izleyicisinin beğenisini kazanan ve izlenme oranlarında her hafta başarılı sonuçlar yakalayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.bölüm fragmanı yayına girdi. 

Kanunsuz Topraklar 2.bölüm fragmanı: 'Kim eşkıya kim bey göreceksiniz!' Bıçaktan keskin sözler...Kanunsuz Topraklar 2.bölüm fragmanı: 'Kim eşkıya kim bey göreceksiniz!' Bıçaktan keskin sözler...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölüm Fragmanı Duyuruldu!

ES Film yapımcılığında TRT1'de yayına giren, İbrahim Ethem Arslan, Mustafa Burak Doğu ve Tuba Kaya'nın senaryosunu üstlendiği ve yönetmenliğinde de Doğan Ümit Karaca'nın yer aldığı Barbaroslar 4.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı.

Kuruluş Osman fragmanı: İş bitiriciliğini konuşturuyor! Düşmana rahat nefes aldırmamaya yeminli...Kuruluş Osman fragmanı: İş bitiriciliğini konuşturuyor! Düşmana rahat nefes aldırmamaya yeminli...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Caner Topçu gibi iddialı isimlerin bulunduğu Barbaroslar 4.bölümüyle 17 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı 40.bölüm fragmanı: Ölümün eşiğine sürükleniyor! Hayata döndürebilecekler mi?Masumlar Apartmanı 40.bölüm fragmanı: Ölümün eşiğine sürükleniyor! Hayata döndürebilecekler mi?

YORUMLAR 2
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel. Diriliş'ten bile iyi gidiyor.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Her saniyede müzik sesi efekti koymaları TRT dizilerini bitiriyor hiçbir duygu oyunculuk göremiyorum her saniye müzik mi olur çocuk dizisi mi bunlar. Yabancıların yaptıkları dizilere bakın biraz game of trones her saniye arkadan müzik sesiyle bir gazlama varmı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR