Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: Gergin anlar! Vurucu sözleri Dilek'in kalbini bin parçaya bölüyor

İçleri ısıtan hikayesiyle izleyenleri mest eden Gönül Dağı dizisinde Halime ve Dilek'in yaşadıkları gerilim yüzünden soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Gönül Dağı 35.bölüm fragmanında, gözyaşlarına hakim olamayıp suskunluğunu bozan Dilek'in Halime ile arasında geçen diyalog yeni bir krizin doğmasına sebebiyet verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2021 00:03 GÜNCELLEME 08.10.2021 00:03 MEDYA
Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: Gergin anlar! Vurucu sözleri Dilek'in kalbini bin parçaya bölüyor
Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: Gergin anlar! Vurucu sözleri Dilek'in kalbini bin parçaya bölüyor

Seyircisinin her Cumartesi akşamı hayranlıkla takip ettiği Gönül Dağı dizisinde Halime ile Dilek'in arasındaki ipler kopma noktasına gelmiştir. Gönül Dağı 35.bölüm fragmanında,  ciğerini delip geçen acı yüzünden hüngür hüngür ağlayan Dilek'in en büyük destekçisi ise hiç şüphesiz Taner olmuştur.

Kuruluş Osman'da izleyenlerin dikkatini çeken transfer! Sürpriz gelişiyle merak uyandırdıKuruluş Osman'da izleyenlerin dikkatini çeken transfer! Sürpriz gelişiyle merak uyandırdı

Yeni bölüm fragmanında Dilek, ''Ben gelmeseydim belki de daha çok mutlu olacaktınız o zaman'' sözleriyle yaşadığı tarifsiz üzüntüyü Taner'le paylaşması duygu dolu anlara sahne oldu. Gönül Dağı'nda derin bir sevgi ile bağlı olduğu kadının gözyaşı dökmesine dayanamayan Taner'in, ''Sen eğer gelmeseydin ben ömrümün sonuna kadar seni bekleyecektim. Biz her şeyin üstesinden geleceğiz'' karşılığını vererek Dilek'in yüreğine su serpmesi izleyenlerin takdirini topladı.

Gönül Dağı'nda Halime'nin kırıcı tavırlarına daha fazla sessiz kalamayan Dilek ''Ya sen benden ne istiyorsun Halime teyze, ben ne yaptım sana?'' çıkışına imza atması gerginlik seviyesini en uç noktaya taşıdı. Yapıcı olmayı bir kenara bırakıp işleri yokuşa süren Halime'nin, ''İstifa ediyordun hani? Taner için her şeyden vazgeçiyordun güya. Ne oldu, zor mu geldi?'' demesi yeni bir krizi daha beraberinde getirdi. İşte, izleyenleri ekrana kilitleyen o sahne...

YORUMLAR 1
  • VATANSEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailecek severek ve beğenerek izlediğimiz Çok güzel bir dizi. Dizi TRT'de izlenir. Teşekkürler TRT.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR