S-400 ve F-35'te son durum ne? İsmail Demir açıklayacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Kanal 7 ekranlarında Türkiye’nin askeri ve teknolojik alanda ilerlemelerini anlatacak. Demir ayrıca S-400 ve F-35'le ilgili son durumu izleyiciyle paylaşacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2021 23:26 GÜNCELLEME 16.10.2021 23:26 MEDYA
S-400 ve F-35'te son durum ne? İsmail Demir açıklayacak
S-400 ve F-35'te son durum ne? İsmail Demir açıklayacak

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet bu hafta Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’i ağırlayacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir olacak. Demir, Türkiye’nin askeri ve teknolojik ilerlemelerini Başkent Kulisi’nde ele alacak.

S-400 VE F-35'TE SON DURUM NE?

Programda ayrıca ‘S400 ve F35 konusunda son durum nedir? Yerli ve milli Savunma sanayii modelinde yakalanan başarının sırrı ne? Terörle mücadele ve sınır güvenliğinde askerin kullandığı yerli ve milli sistemler neler? İHA sistemlerinde bundan sonraki adımlar neler olacak? İnsansız kara ve deniz aracı sistemlerinde gelinen son nokta ne?’ sorularına da yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 13:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR 2
  • Mehmet çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd f35 uçakları asla vermiyecek hiç deyilse 1 milyar 450 milyon abd dolarımıza f16 versinler de parayı kurtaralım
    Cevapla
  • Busezon 2 yıl önce Şikayet Et
    Heyecanla bekliyoruz inş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR