Teşkilat 19.bölüm fragmanı Müjdeli gelişme! Dönmesini istemişlerdi: Özlem dolu bekleyiş son buldu

Sevindirici gelişmelerin yaşandığı Teşkilat 19.bölüm fragmanında Mesut Akusta'nın üstlendiği Mete Başkan karakterinin ekibe sürpriz dönüşü bayram havası estirdi. Geçirdiği beyin kanaması rahatsızlığından sonra tedavi olmak için setlerden uzak kalan Mesut Akusta'nın yeniden ekranlarda görünmesi izleyenlerin yüzünü güldürdü. Teşkilat yeni bölüm fragmanında ekibinin başına geçer geçmez stratejik faaliyetlere başlayan Mete Başkan'ın macerasına kaldığı yerden devam etmesi heyecan çıtasını en yükseğe taşıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2021 22:29 GÜNCELLEME 24.10.2021 22:29 MEDYA
Teşkilat 19.bölüm fragmanı Müjdeli gelişme! Dönmesini istemişlerdi: Özlem dolu bekleyiş son buldu
Teşkilat 19.bölüm fragmanı Müjdeli gelişme! Dönmesini istemişlerdi: Özlem dolu bekleyiş son buldu

Teşkilat dizisinin son bölümünde dehşete düşüren işkenceye uğrayan Zehra, canı pahasına konuşmamaya yeminlidir. Öldüresiye dayak yiyen Zehra'nın boğazından iple asıldığı sırada imdadına Mete Başkan'ın yetişmesi nefes kesen anlara sahne oldu. Teşkilat 18.son bölümde Zehra'yı rehin tutan kişi, ''O büyük devletin için ölmek üzeresin. O büyük devletin nerede, hani? Bak, elimize bıraktı. Kurtarmıyor seni!'' dediği sırada Mete Başkan'ın olay yerine bomba gibi dönüş yaptı. 

MasterChef Türkiye'de son defa konuştu, kadrodan siliniyor! Hatrı sayılır zamandır ekibin içindeydiMasterChef Türkiye'de son defa konuştu, kadrodan siliniyor! Hatrı sayılır zamandır ekibin içindeydi

Mesut Akusta'nın oynadığı Mete Başkan karakterin, ''Bu devlet ne bir karış toprağına ne bir damla suyuna ne de bir evladını kalleşin eline bırakmaz!'' sözüyle ortalığı kasıp kavurdu. Zehra'yı acımasızca şiddet uygulayan şahsı anında etkisiz hale getiren Mete Başkan'ın çarpıcı sahnesi ekran başındaki izleyenlerin nabzını yükseltti. Teşkilat 19.bölümn fragmanında ise ölümün kıyısından kıl payı dönen Zehra'nın sağlık durumunun iyi olması beraberinde Mete Başkan'ın eski günlerdeki gibi tekrardan ekibinin başına geçmesi sıkı takipçilerinin keyfini yerine getirdi. 

Yargı 6.bölüm fragmanı: Ceylin, travmaların en büyüğünü yaşıyor! En ummadığı kişi hüsrana uğrattıYargı 6.bölüm fragmanı: Ceylin, travmaların en büyüğünü yaşıyor! En ummadığı kişi hüsrana uğrattı

Teşkilat 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 4
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Cook sevindim iyilesmesine
    Cevapla
  • GÖKHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncunun hası mesut
    Cevapla
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Halit başkanda darbeci general suratı var.
    Cevapla
  • Revah Fatıma 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok dua ettim iyileşmesi için.Çok başarılı bir oyuncu.Tüm sevenlerine,ailesine bağışlasın Rabbim.Diğer oyuncuları da yürekten tebrik ediyorum.Emeğinize sağlık .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR