Acun Ilıcalı'dan ikinci teklifi aldı! Sihirli Annem'in sevilen oyuncusu Kırmızı Oda ailesine katılıyor

Exxen platformunun en fazla seyredilen yapımlarından biri olan Sihirli Annem'de Sadık karakterini üstlenen Emre Altuğ bu kez Kırmızı Oda projesinde boy gösterecek. Seyircisini gülmekten kırıp geçiren skeçlerin yer aldığı Güldür Güldür Show programının kadrosundan flaş kararla ayrılan Emre Altuğ'un rotasını şimdi Kırmızı Oda dizisine çevirdi. Sunucu, oyuncu ve seslendirmen olarak kariyerini şekillendiren Emre Altuğ, Acun Ilıcalı'nın rekortmen projesi Kırmızı Oda'ya gümbür gümbür geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2021 10:23 GÜNCELLEME 02.11.2021 10:23 MEDYA
Acun Ilıcalı'dan ikinci teklifi aldı! Sihirli Annem'in sevilen oyuncusu Kırmızı Oda ailesine katılıyor
Acun Ilıcalı'dan ikinci teklifi aldı! Sihirli Annem'in sevilen oyuncusu Kırmızı Oda ailesine katılıyor

Hem sözü hem yorumu kendisine ait olan müzik parçalarıyla geniş bir kitlenin beğenisini toplayan ve müzik kimliğinin haricinde de oyunculuk alanında tecrübe edinen Emre Altuğ'dan Kırmızı Oda müjdesi geldi. Ali Sunal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Güldür Güldür Show programında oynadığı Kazım karakteriyle kahkaha tufanı estiren Emre Altuğ, Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna yerleştirildi.

Kuruluş Osman 69.bölüm fragmanı: 'Kurt kışı geçirdi ama yediği ayazı unutmaz!' Felaketini hazırlayacakKuruluş Osman 69.bölüm fragmanı: 'Kurt kışı geçirdi ama yediği ayazı unutmaz!' Felaketini hazırlayacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu aracılığıyla yayına giren Sihirli Annem dizisinde rol alan ve oynadığı Sadık karakteriyle ilgi uyandıran Emre Altuğ, bu sefer de Kırmızı Oda'da sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Pek çok kayda değer tiyatro oyununda sahne olarak oyunculuğa ilk adımlarını atan ve ilerleyen yıllarda da sinema ve reklam filmi projeleri, dizi yapımlarıyla mesleğinde ilerleme kaydeden Emre Altuğ, Kırmızı Oda'da Ayça Bingöl ile beraber kameralar önünde yer alacak.

Masumlar Apartmanı 45.bölüm fragmanı? Sözünü tuttu! Korkudan ödü patlasa da imkansızı resmen başarıyorMasumlar Apartmanı 45.bölüm fragmanı? Sözünü tuttu! Korkudan ödü patlasa da imkansızı resmen başarıyor

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Emre Altuğ, Sihirli Annem'in hemen arkasından transfer edildiği Kırmızı Oda'nın setinden hayranlarını heyecanlandıran görüntü bir paylaştı. Sosyal medya üzerinden takipçilerinin beğenisine sunduğu fotoğrafa ise, ''Yeni bir set, sürpriz.'' notunu düştü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sonlandırılıyor mu? Sitem bombardımanına tutuldu! Niçin başlatılmadı?Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sonlandırılıyor mu? Sitem bombardımanına tutuldu! Niçin başlatılmadı?

YORUMLAR 5
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar yetenek yok..çok da itici bir tip. Ankarada dayısı var kesin..yoksa buna kim iş verir.
    Cevapla
  • Dündar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yeni dünya dedikleri yeni karekteri Adnan Oktay’ın yeni hali onun gücünü buna verdiler Türk aile kültürünü boz
    Cevapla
  • PAYITAHT 2 yıl önce Şikayet Et
    Onunda ipini çekerler inşaallah,
    Cevapla
  • Neydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam nasil oluyorda birden buyuyor hicmi kimse arastirmiyor bu degirmenin suyu nerden geliyor diye yada islerine gelmiyor arastirmak
    Cevapla
  • Gurbetci 27 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardesim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR