Masumlar Apartmanı'nda aksiyonu yükseğe çıkaracak transfer! Kırmızı Oda kabiliyetiyle mest etmişti

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle geniş bir kesimin sempatisini kazanan Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı kadrosuna transfer edildi. Son olarak TV8'in iddialı yapımı Kırmızı Oda'daki oyunculuk performansıyla izleyenlerin gönlünü fetheden Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı'nda Ceylan karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2021 12:46 GÜNCELLEME 08.11.2021 12:46 MEDYA
Masumlar Apartmanı'nda aksiyonu yükseğe çıkaracak transfer! Kırmızı Oda kabiliyetiyle mest etmişti
Masumlar Apartmanı'nda aksiyonu yükseğe çıkaracak transfer! Kırmızı Oda kabiliyetiyle mest etmişti

Star TV'de yayına girdiği zaman diliminde reyting rüzgarları estiren Ufak Tefek Cinayetler dizisinde üstlendiği ''Merve Aksak'' karakteriyle özdeşleşen Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı'na giriş yapacak. Uzun bir süredir sır gibi saklanan Ceylan karakteri için hangi oyuncunun getirileceği konusu izleyenlerin aklını kurcalarken Masumlar Apartmanı dizisinde düğümleri teker teker çözecek bir transfer yapıldı. 

Kuruluş Osman 70.bölüm fragmanı: Turgut'u oltaya getirmeye çalışıyor! Manipülasyon mağduru mu olacak?Kuruluş Osman 70.bölüm fragmanı: Turgut'u oltaya getirmeye çalışıyor! Manipülasyon mağduru mu olacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekran yolculuğunun sonuna gelmesinin ardından oyunculuğa belirli bir süre ara veren Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda'da sergilediği performansla izleyenlerde hayranlık duygusu uyandırmıştı. Televizyon ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen projelerinden biri olan Kırmızı Oda oynamış olduğu Kumru karakteriyle hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı ailesinin yeni üyesi olarak belirlendi.

Diriliş Ertuğrul'un 3. ve 4. sezonunda marifetlerini sergilemişti! Alparslan Büyük Selçuklu'ya evet dediDiriliş Ertuğrul'un 3. ve 4. sezonunda marifetlerini sergilemişti! Alparslan Büyük Selçuklu'ya evet dedi

Sağlık problemlerinden ötürü oyunculuk hayatına devam edemeyen, ancak iyileştikten sonra ekranlara bomba gibi dönüş yapan Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'nda Ceylan karakterini oynayacağını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bilindiği üzere Ceylan karakteriyle oynamadı için daha önceden Özgü Namal'a teklif sunulmuş, fakat başarılı oyuncu kendisine götürülen bu teklifi onaylamamıştı.

Masumlar Apartmanı 46.bölüm fragmanı: ‘Evet!’ diyerek korkularına savaş açan Gülben, kararından vaz mı geçecek?Masumlar Apartmanı 46.bölüm fragmanı: ‘Evet!’ diyerek korkularına savaş açan Gülben, kararından vaz mı geçecek?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR