Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı! Osman Sınav'ın yeni dizisi büyük ses getirdi

ATV ekranlarında yayınlanacak olan ve Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinde imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2021 15:45 GÜNCELLEME 20.11.2021 15:45 MEDYA
Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı! Osman Sınav'ın yeni dizisi büyük ses getirdi
Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı! Osman Sınav'ın yeni dizisi büyük ses getirdi

Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı ATV'nin Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

BEKLENEN TANITIM GELDİ

Proje tasarımı ve konsept danışmanlığını Osman Sınav'ın, senaryo süpervizörlüğünü Şevket Dedelioğlu'nun üstlendiği Yalnız Kurt'un çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizileri aratmayacak Yalnız Kurt dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

Teşkilat 23.bölüm 2.fragmanı Squid Game fırtınası esti: Milyonlarca kişi izlemişti! Akıl almaz görüntüTeşkilat 23.bölüm 2.fragmanı Squid Game fırtınası esti: Milyonlarca kişi izlemişti! Akıl almaz görüntü

KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ

Kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaşan fragman, sosyal medyada büyük ses getirdi. Heyecanı doruklara çıkaran tanıtıma, ''Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur!'' sözleri damga vurdu.

Ünlü Yönetmen Osman Sınav Gizlice Boşandı - Medyabey - Medya, Televizyon,  Dizi Ve Eğlence Haberleri

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin ve Deniz Evin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

 

 

KAYNAK : haberler.com
YORUMLAR 2
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    artık şu kıyas işini bırakın."Kurtlar Vadisi , Kurtlar Vadisi Pusu" dizileri bitti.
    Cevapla
  • Seyfullah71 2 yıl önce Şikayet Et
    ASLI KURT OLANIN YAVRUSU DA KURT OLUr.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR