Bunu duymayan kalmadı! Yargı’nın ilgi gören siması ses getirecek bir yapımla daha anlaşma yaptı

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Arif’i ve Fox TV Savaşçı’nın Yunus Emre’si İbrahim Şentürk dizi sektöründe şimdiye kadar görülmemiş bir olaya imza atacak. 23 Ekim 2017 yayın hayatına başlayıp 7 Haziran 2021’de final yapan Çukur’daki kabiliyetiyle milyonların sevgisini kazanan İbrahim Şentürk, 3 dizide birden boy gösterecek. Buna göre Arka Sokaklar’ın yankı uyandıran ismi hem Yargı hem de Benim Hayatım dizisiyle kameralar karşısına geçecek.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2021 15:39 GÜNCELLEME 30.11.2021 15:39 MEDYA
Bunu duymayan kalmadı! Yargı’nın ilgi gören siması ses getirecek bir yapımla daha anlaşma yaptı
Bunu duymayan kalmadı! Yargı’nın ilgi gören siması ses getirecek bir yapımla daha anlaşma yaptı

Beş sene boyunca ES Film yapımcılığında TRT1’de unutulmayacak anlara sahne olan Payitaht Abdülhamid yapımındaki yeteneğiyle hayran kitlesini genişleten İbrahim Şentürk bir ilki gerçekleştirecek. En uzun ömürlü Türk dizilerinden bir tanesi olma özelliği gösteren ve 199.bölümden sonra final dahi yapmadan bitirildiği duyurulan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Arif’i İbrahim Şentürk’ten müjdeli haber geldi.

MasterChef Türkiye'nin şefleri ilk kez biriyle ikinci sefer vedalaştı! Samimi itirafı dikkat çektiMasterChef Türkiye'nin şefleri ilk kez biriyle ikinci sefer vedalaştı! Samimi itirafı dikkat çekti

Eray Koçak’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve senaristliğinde Süleyman Çobanoğlu’nun bulunduğu Savaşçı dizisindeki Yunus Emre karakteri ile başarı çıtasını yükseğe çıkaran İbrahim Şentürk, aynı anda üç dizide birde rol alacak olmasıyla medya gündemine oturdu. 31 Temmuz 2006 tarihinden beri Türker İnanoğlu’nun yapımcılığı eşliğinde serüvenine devam eden Arka Sokaklar projesinde rol alan İbrahim Şentürk, Kanal D’de reytingleri altüst eden Yargı’da polis rolüyle tüm dikkatleri üzerine geçecek.

 Yürek burkan haber: Teşkilat 24.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Çok ağır imtihandan geçiyor! Yürek burkan haber: Teşkilat 24.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Çok ağır imtihandan geçiyor!

Aynı zamanda Star TV’nin ses getiren dizileri arasında yer alan Benim Hayatım’da avukat rolüyle izleyenlerin karşısına geçecek olan İbrahim Şentürk, Yargı da dahil olmak üzere toplamda üç dizide performans sergileyecek.

Yargı’nın başarısını yükseltecek transfer! Önemli projelerle tanınmıştı, avukat olarak döndüYargı’nın başarısını yükseltecek transfer! Önemli projelerle tanınmıştı, avukat olarak döndü

YORUMLAR 5
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki cok kabiliyetli biri. Zaten o dizide, sadece Pars savcı, müthiş bir yeteneği var, gerçekten filmin icinde hissettiriyor insanı., biraz da Ceylin iyi rol yapıyor, gerisi, hikaye akıcı, merak uyandırıcı olduğu için geçiniyor. Oyuncular değil, senaryo cok guzel, heyecanı, merakı, sürprizi , hep diri tutuyor. Hangi filmin taklidi cok merak ettim, Amerikan filmi kesin de, hangisi acaba...
    Cevapla
  • Bilirkisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilatta da oynadı galiba :)
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmaligin daniskasi adam mi yok piyasada hep ayni yüzleri görmek nekadar sıkıcı!
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar boş işler. adamlar milyonlarca lira kazanırken dizi izleyen boş insanlar ne kazanıyor? koskaca HİÇ!
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    camdaki kiz da da oynuyordu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR