İslam’da kadın

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2021 17:22 GÜNCELLEME 01.12.2021 17:22 MEDYA
İslam’da kadın
İslam’da kadın

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta kadınların toplumdaki yeri ve İslamiyet’in kadınlara verdiği önem üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş ‘Bir kadın kocasına mutlak itaat etmek zorunda mıdır? İkinci evlilik hangi şartlarda olur? Şiddete uğrayan kadınlar evlerini terk etmeli mi? Hz. Muhammed hanımlarına karşı nasıl davranırdı? Anne ve babasının rızası olmadan evlenenler günaha girer mi? Kadının erkek üzerindeki hakları nelerdir? İslam’a göre bir kadının kocasından boşanma hakkı var mıdır? Kadın kocasının anne-babasına bakmak zorunda mıdır? Kadının süslenmesinin helal sınırları nelerdir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

Program Adı        : Muhabbet Kapısı
Yayın Tarihi          : 02 Aralık 2021 Perşembe
Yayın Saati           : 09:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR