Karataş hoca anlatıyor: Müslümanların küs kalması caiz mi?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Karataş, İslamiyet’in insanlar arasındaki dargınlığa bakışı üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2021 18:08 GÜNCELLEME 03.12.2021 18:08 MEDYA
Karataş hoca anlatıyor: Müslümanların küs kalması caiz mi?
Karataş hoca anlatıyor: Müslümanların küs kalması caiz mi?

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün İslamiyet’in dargınlığa karşı yaklaşımı hakkında merak edilenler ele alınacak.

Mustafa Karataş ‘Müslümanların birbirine küs kalması caiz midir? Hangi şartlarda dargınlık helaldir? Karı-kocanın küs kalmasının vebali nedir? Küs iken babası vefat eden kişi ne yapmalıdır? Eşler birbirine küstüğünde ilk adımı kim atmalı? Hz. Muhammed eşlerine küsmüş müdür?’ sorularını programda yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski zaman Müslümanlığı mı kaldı, müslüman müslümanın kardeşidir diyen Peygamberimiz bizleri görse kahrından ölürdü şimdi müslüman müslüman'ı nasıl tongaya düşürürüm diye düşünüyor, eğer dünyaya bir tane peygamber gelmiş olsaydı cehenneme en çok müslümanlar giderdi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR