Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten şikayetçi oldu

Sanatçı Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan arasında yapılan boşanma sürecinde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kalkavan, Şentürk'ün medyayı kullanarak davayı manipüle ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2021 18:29 GÜNCELLEME 08.12.2021 18:30 MEDYA
Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten şikayetçi oldu
Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten şikayetçi oldu

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ün boşanma sürecini basında kendi lehine çeviren açıklamalarda bulunduğunu belirtti. Mahkemeyi etkilemek için açıklamalar yaptığını belirten Kalkavan bu konu hakkında şikayet dilekçesi hazırlayarak soluğu savcılıkta aldı.

4 buçuk milyon TL ödemeye mahkum olan Metin Şentürk, aynı zamanda davayı kaybederse eşine malının yarını vermek zorunda kalacak. Kalkavan Şentürk'ün engelini bile kullandığını iddia etti.

Kalkavan dilekçesinde, "Evlenirken, işini ifa ederek mal varlığını kazanırken görme engelli değilmiş de sanki sadece boşanmanın ve evliliğin yükümlülüklerine gelince görme engelli oluvermiş gibi tavır söz konusudur" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    metin bu kadinin gözü senin paranda göremedinmi
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    adam sanatçı para çok evli kal 2-3 yıl 5 milyona yakın parasını al git başka adamla evlen bumu insanlık parayla evlensin dolarla boşansın
    Cevapla
  • Ufakken feministik 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuh ya, ben kadın olarak yazıklar olsun, diyorum. Metin Şentürk olur, başkası olur, bana ne! Evliliği para kazanma aracı olarak gören kadınlara ve erkeklere yazıklar olsun! Az Müge Anlı seyredin de böyle kadınlar için neler diyor, bu dinleyin. Bu konuda söylediklerine katılıyorum. Sen onunla evlenmeden önce o kadar para mal mülk görmüşsen iste hadi, diyeceğim ama ona bile hakkın yok. Adam bundan sonra o malın çeyreğini bile kazanamaz. Bütün varını sana mı yedirsin. Ayıp günah yâ.
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı iliğine kemiğine kadar bitirmek zorunda mısın.
    Cevapla
  • Ali han 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hakimler niye bu kadar büyük tazminat ödetiyor anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR