İslam’da tövbe

Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu hafta tövbe konusu çerçevesinde önemli bilgiler ekrana taşınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2021 16:53 GÜNCELLEME 10.12.2021 16:53 MEDYA
İslam’da tövbe
İslam’da tövbe

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta İslam’da tövbe üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş ‘Tövbe nasıl yapılır? Kimlerin tövbesi kabul olmaz? Her günah tövbe ile af olur mu? Allah’ın affetmeyeceği günahlar hangileridir? Üzerinde kul hakkı olan kişinin tövbesi kabul olur mu? Tövbenin, kabul olduğu gün, saat, gece var mıdır? ’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

Program Adı        : Muhabbet Kapısı
Yayın Tarihi          : 12 Aralık 2021 Pazar
Yayın Saati           : 09:50

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR