Sıra gecelerinin vazgeçilmez lezzeti Dünyanın Tadı’nda

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, Türkiye’nin önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta Şanlıurfa’nın benzersiz lezzetlerini izleyicisiyle buluşturacak.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2021 17:22 GÜNCELLEME 17.12.2021 17:22 MEDYA
Sıra gecelerinin vazgeçilmez lezzeti Dünyanın Tadı’nda
Sıra gecelerinin vazgeçilmez lezzeti Dünyanın Tadı’nda

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu hafta köklü mutfağıyla Şanlıurfa’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyanın Tadı ekibi ilk olarak Şanlıurfa’nın meşhur soğan kebabının yapılışını öğrendi. Urfalı ustalar ev ortamında da yapılabilecek olan kebabın püf noktalarını Dünyanın Tadı izleyicileri için anlattı. Yasin Esirgenç daha sonra zırhta kıyılmış et ile yapılan özel lahmacunun tadına baktı. Lahmacunun acılığı karşısında zor anlar yaşayan Yasin Esirgenç acıya olan dayanıklılıklarıyla bilinen Urfalıları gülmekten kırıp geçirdi.

Dünyanın Tadı ekibi son olarak bir sıra gecesine katıldı. Sazlı sözlü eğlencenin içerisinde keyifli anlar yaşayan Yasin Esirgenç, bin bir emekle yoğurulan çiğ köfteyi yerken kendinden geçti.

Soslu yemekler, deniz ürünleri, tatlılar, acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:10’da ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

Program Adı    : DÜNYANIN TADI

Yayın Tarihi     : 18 Aralık 2021, Cumartesi

Yayın Saati      : 15:10

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR