Kurtlar Vadisi'nin 2 unutulmaz karakterini seslendiren isim Üç Kuruş'ta! Başarılı diziye dev transfer

Kurtlar Vadisi başta olmak üzere birçok dizi projesinde yaptığı seslendirme çalışmalarıyla yakından tanınan Kadir Çermik, oyunculuk yeteneğini sergilemek üzere Üç Kuruş dizisiyle anlaşma imzaladı. Emmi lakaplı Muhittin karakteriyle Çukur yapımında kayda değer bir performansa imza atan Kadir Çermik, el sıkıştığı Üç Kuruş'ta bu sefer Baybars rolüyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2021 14:39 GÜNCELLEME 28.12.2021 14:39 MEDYA
Kurtlar Vadisi'nin 2 unutulmaz karakterini seslendiren isim Üç Kuruş'ta! Başarılı diziye dev transfer
Kurtlar Vadisi'nin 2 unutulmaz karakterini seslendiren isim Üç Kuruş'ta! Başarılı diziye dev transfer

Toplamda 4 sezon ve 97 bölümden oluşan Kurtlar Vadisi'nde hem Kenan Çoban'ın üstlendiği Abdülhey hem de Erhan Ufak'ın üstlendiği Güllü Erhan karakterlerinin seslendirmesini yapmasıyla bilinen Kadir Çermik, Üç Kuruş dizisiyle anlaşma imzaladı. Seslendirme çalışmalarının haricinde de Çukur dizisinde İdris Koçovalı'nın sağ kolu olan, ailenin güvenliğini ve huzurunu tesis eden Emmi karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Kadir Çermik, bu kez de Üç Kuruş hanesine adını yazdırarak dikkatleri üzerine çekecek.

Seyircinin hoşuna gitmeyecek iddia! 16 yılın ardından Arka Sokaklar defteri tamamen kapanacak mı?Seyircinin hoşuna gitmeyecek iddia! 16 yılın ardından Arka Sokaklar defteri tamamen kapanacak mı?

Pek çok kişi onun adını şimdilerde Çukur ve Üç Kuruş projeleriyle ansa da senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı ve Uluç Bayraktar'ın oturduğu Karadayı dizisinde iddialı bir çıkış yakalamıştı. Oyunculuk kariyerine ilk defa 2001 senesinde yayına giren Yılan Hikayesi isimle diziyle adım atan Kadir Çermik, gerek senaryosuyla gerekse oyuncu kadrosuyla göze çarpan Üç Kuruş'ta Baybars rolünü oynayacağının bilgisine ulaşıldı.

Bütün eşyalarını otomobilinin içerisine sığdırmıştı! MasterChef Türkiye'de unutulmayacak ayrılıkBütün eşyalarını otomobilinin içerisine sığdırmıştı! MasterChef Türkiye'de unutulmayacak ayrılık

YORUMLAR 1
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    hala izleyen varmı var ise yorum dahi yapmaya gerek yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR