Şanlıurfa’da sağlık dolu bir yolculuk

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta peygamberler şehri Şanlıurfa’da sağlık arayışına çıkacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2021 14:29 GÜNCELLEME 31.12.2021 14:29 MEDYA
Şanlıurfa’da sağlık dolu bir yolculuk
Şanlıurfa’da sağlık dolu bir yolculuk

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta köklü tarihiyle Şanlıurfa’dan izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi ilk olarak bir sıra gecesine katıldı. Sazlı sözlü eğlenceye eşlik eden Kunak, keyif dolu anlar yaşadı. Dr. Feridun Kunak daha sonra Hz. Eyyub Sabır Makamı’na gitti. Kunak amansız bir hastalığa yakalanan Eyyüb peygamberin iyileşene kadar kaldığı yer olarak bilinen bölgede çıkan şifalı su hakkında izleyicilerine bilgi verdi. Dr. Kunak yolda karşılaştığı engelli bir Urfalı ile sohbet etti. Kunak, kendisi tamamen yatalak olmasına rağmen başkaları için dua eden adamın sözleri karşısında duygulu anlar yaşadı.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak yaşlı bir teyzeyi evinde ziyaret etti. Teyzenin bacağında çıkan yaralara müdahale eden Kunak, evde yara tedavisinin püf noktalarını izleyicileri için anlattı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi         : 01 Ocak 2022, Cumartesi

Yayın Saati          : 13:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR