Dişiyle tırnağıyla kazıyarak bugünlere gelmişti! MasterChef Türkiye'den 'Vazgeçmeyeceğim' deyip gitti

Her ne olursa olsun vazgeçmemenin önemine ve gerekliliğine vurgu yapan ve yarışmaya geldiği ilk günden beri en fazla mücadele gösteren isimlerden biri olan Burcu, MasterChef Türkiye'den ayrıldı. Şimdiye kadar toplamda 11 kere potaya giren, 35 kere dokunulmazlığın sahibi olan ve takım oyunlarında yemeği en çok kazanan yarışmacı Burcu, MasterChef Türkiye'ye veda etti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2022 09:37 GÜNCELLEME 04.01.2022 09:37 MEDYA
Dişiyle tırnağıyla kazıyarak bugünlere gelmişti! MasterChef Türkiye'den 'Vazgeçmeyeceğim' deyip gitti
Dişiyle tırnağıyla kazıyarak bugünlere gelmişti! MasterChef Türkiye'den 'Vazgeçmeyeceğim' deyip gitti

''Kaybedenler vazgeçenlerdir, ben asla vazgeçmeyeceğim!'' diyerek aslında kendisi için hiçbir şeyin bitmediğini ve her sonda yepyeni bir başlangıç olduğunu belirten Burcu, MasterChef Türkiye'ye veda etti. ''En büyük amacım pijamayla evden çıkan Burcu'nun neler başardığını göstermekti.'' diyerek samimi bir itirafta bulunan yarışmacı, MasterChef Türkiye'den gitmeden önce pek çok kişiye örnek teşkil edecek açıklamalarıyla adından bir kez daha söz ettirdi.

Acun Ilıcalı'dan Korkuluk sürprizi! Çağatay Ulusoy ezber bozan imajıyla seyirciyi ters köşeye yatırdıAcun Ilıcalı'dan Korkuluk sürprizi! Çağatay Ulusoy ezber bozan imajıyla seyirciyi ters köşeye yatırdı

MasterChef Türkiye'den ayrılmadan önce veda konuşması gerçekleştiren Burcu, ''MasterChef bitiyor. Ama benim için asla bir bitiş değil. Benim için bu bir başlangıç! Ben her sondan kendime bir başlangıç çıkarttım her zaman. En büyük pişmanlığım neredeyse bütün beni yansıtan tabaklarımı sona saklamıştım. Dünya beni konuşana kadar, dünya benim reçetelerimi görene kadar ben hiç durmayacağım o yolda. Düşeceğim, kalkacağım ama savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Çünkü sonuna biliyorum ki, kalbiyle iyi bir şekilde bu yola tutkuyla ve aşkla çıkan herkes kazanır.

Çoğu zaman arkadaşlarımla tartıştım, fikir ayrılıkları yaşadım, kızdım, öfkelendim. Ama bunu yaparken hiçbir zaman kindar olmadım, her zaman merhametimi dinledim. Hiçbir zaman stratejik düşünmedim. Her zaman adaletimle, kalbimle, sevgimle cevap verdim. Eşim bana diyordu ki, sen o yarışmadan elenirsen merhametin yüzünden elenirsin. Psikolojik olarak yorulursan elenirsin. Sanırım haklı çıktı. Ama bu benim için bir kayıp değil.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR