Cin çağırmak günah mıdır?

Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu hafta cin konusu çerçevesinde önemli bilgiler ekrana taşınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2022 16:34 GÜNCELLEME 05.01.2022 16:34 MEDYA
Cin çağırmak günah mıdır?
Cin çağırmak günah mıdır?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta İslam’da tövbe üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş ‘Cinler insanlara görünüp, musallat olur mu? Cinler insanlara zarar verebilir mi? Peygamber efendimizin cinlerle görüştüğü doğru mudur? Cin çağırmak günah mıdır? Gece çöp, kirli su dökene ve tırnak kesene cinler musallat olur mu? Cinlerle evlenmek mümkün müdür? Cinler gaybı bilip, kayıp eşyaları bulabilirler mi?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de… 

Program Adı        : Muhabbet Kapısı
Yayın Tarihi          : 06 Ocak 2022 Perşembe
Yayın Saati           : 09:30

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR