Peygamber Efendimizi rüyamızda görmek mümkün müdür?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün rüya ile ilgili bilinmesi gerekenler ele alınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2022 12:24 GÜNCELLEME 08.01.2022 12:24 MEDYA
Peygamber Efendimizi rüyamızda görmek mümkün müdür?
Peygamber Efendimizi rüyamızda görmek mümkün müdür?

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün rüya üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş ‘Rüya ile amel olur mu? Peygamber efendimizi rüyamızda görmek mümkün müdür? Vefat eden yakınını rüyada kötü görmek onun günahkâr olduğunu mu gösterir? Kötü rüya görünce ne yapmalıyız? Rüyalar gelecekten haber verebilir mi? Gördüğümüz güzel rüyaları anlatmanın bir sakıncası var mıdır? İslam’a göre kaç çeşit rüya vardır?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

Program Adı        : Muhabbet Kapısı

Yayın Tarihi         : 09 Ocak 2022, Pazar

Yayın Saati           : 09:50

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR