Acun'dan Konuşanlar tepkisi! "Seyircilere küfür edilen programı” savundu

Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda RTÜK’ün (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) Konuşanlar programına verdiği cezayı eleştirdi. “Karara katılmıyorum” diyen girişimci, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. RTÜK, Konuşanlar programındaki toplum ahlakıyla bağdaşmayan sahneler için idari para cezası ile katalogdan çıkartma cezası vermişti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2022 17:01 GÜNCELLEME 14.01.2022 17:30 MEDYA
Acun'dan Konuşanlar tepkisi! "Seyircilere küfür edilen programı” savundu
Acun'dan Konuşanlar tepkisi! "Seyircilere küfür edilen programı” savundu

Son dönemde İngiltere Championship ekibi Hull City’i satın almasıyla öne çıkan Acun Ilıcalı, eleştirilerin odağındaki Konuşanlar programı hakkında açıklamalarda bulundu. EXXEN’de yayınlanan programdaki bazı sahnelerin ahlak değerleriyle uyuşmaması toplumun çoğu kesiminde tepkilere yol açmıştı. İlgili sahneleri değerlendirdikten sonra “katalogdan çıkartma ve idari para cezası” kararı açıklayan RTÜK’e Acun Ilıcalı’dan cevap geldi. Üst kurulun şirketine verdiği önceki cezalardan bir bölümü için “Haksız” tabirini kullanan girişimci, EXXEN üzerinde RTÜK’ün baskın olmaması gerektiğini savundu.

Acun Ilıcalı'dan 'Konuşanlar' tepkisi!

Acun Ilıcalı, “Seyircilere Küfür Edilen Programı” Savundu!

Gün içerisinde katıldığı bir programda konuşan Acun Ilıcalı, Konuşanlar adlı EXXEN yapımı programa verilen cezayı eleştirdi. RTÜK’ü “daha esnek” olmaya davet eden iş insanı, “Mahkemeye gitme hakkımız açık” yorumunda bulundu. RTÜK’ün “çocukları koruması gerektiğini” belirten Ilıcalı, “para verilip üye olunan platformun denetlenmesini” şikayet etti.

Acun Ilıcalı ile Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can

“Gündelik Hayatta Kullanılan Kelimeler…”

Hasan Can’ın sunduğu programdaki çirkin ifadeleri “Gündelik hayatta kullanılan kelimeler” şeklinde savunan Acun Ilıcalı, RTÜK’ün kararını topa tuttu. Ilıcalı, “Hasan Can kararını yanlış buluyorum” derken, çirkin ifadelerin “ciddi derecede biplendiğini” de iddia etti.

Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı

Ne Olmuştu?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformundaki Konuşanlar programı, 44. bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Programın sunucusu Hasan Can, bir seyircisinin babasına küfür edince sosyal medyada, Konuşanlar aleyhindeki eleştiriler patlak verdi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, programdaki ilgili sahneler hakkında inceleme başlatmış, 44. bölümün yayından kaldırılmasına; EXXEN’e idari para ceza verilmesine ve programın katalogdan düşürülmesine karar vermişti.

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bizde sana küfredelim razımısın Acun denilen zat.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Karakter yoksunu.kültür meselesi bu anlamazsın.ama öğreteyim.kızı yaşındaki kızla sevgili olmak.yetmiyor seni boynuzluyor.yetmiyor.2.kez kızı yaşındaki kızla sevgilisin.o zaman 4 kızın var ver birisini bana ne olur ki.
    Cevapla
  • cevdet 2 yıl önce Şikayet Et
    Surviver rezilliğiyle hem zengin oldu hemde Türk ahlak ve Aile yapısını edepsizce hayasızca tahrip etti. İşin garibi namazlı abdestli sözde aklı başında yetişkinler bile canla başla izlediler o rezil yayınları. Bu nasıl bir tezattırki sana ve değerlerine küfrederek senden para kazanıyor ve senin paranla zenginleştikçe dişleri ve tırnakları dahada sivrileşiyor böylece daha can alıcı saldırıler yapıyor ama bu arada senden kazandığı para katlanıyor bu döngü sürüp gidiyor.
    Cevapla
  • adige 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Acun denen müptezel dışarıdan sermaye desteği ile bugünlere gelmiş bir proje adamidir.
    Cevapla
  • Şero 2 yıl önce Şikayet Et
    Para herşeyden değerli olduğu için artık küfür ve ahlak ikincı sırada küfürü savunanlar dan ne bu devlete nede bu millete fayda gelir .rabbim akıl versin bu tür insanlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR