Sinan Burhan'dan Sedef Kabaş’ı savunan Sunay Akın'a cevap

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Yazar Sunay Akın arasında sosyal medyada tartışma yaşandı. Başkan Burhan, Sedef Kabaş’ı savunuyorsunuz tamam iki cümlede çirkin üslubuna laf etseydiniz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2022 10:47 GÜNCELLEME 24.01.2022 18:22 MEDYA
Sinan Burhan'dan Sedef Kabaş’ı savunan Sunay Akın'a cevap
Sinan Burhan'dan Sedef Kabaş’ı savunan Sunay Akın'a cevap

Yazar -Sanatçı Sunay Akın, sosyal medya hesabında Sedef Kabaş’ın ifadeye çağrılma   Ve tutuklanması olayıyla ilgili bir yazı paylaşarak Kabaş’ı savundu.

Başkan Sinan Burhan da bu paylaşım üzerine Akın’a tokat gibi cevap verdi.
Burhan, Akın’a verdiği yanıtta deve kuşu numarası yapmaması gerektiğini belirtti.

AKIN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Gazeteci Sunay Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sedef Kabaş’ın gün içinde savcılığa ifade vermeye çağrılmayıp, gecenin 2’sinde evinden alınarak götürülmesi, Adalet Bakanı’nın kendisini suçlu ilan eden açıklamasıyla baskı kurması, “İnsan Hakları”na aykırıdır… bu gerçeği Cumhurbaşkanı da, 2 Mart 2021 tarihinde düzenlediği “İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısı”nda bizzat açıklamıştır!” ifadelerine yer verdi.

BURHAN: DEVE KUŞU NUMARASI YAPMAYIN

Akın’ın bu sözleri üzerine Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Sunay Akın Bey, iki cümlede hakaret ve küfür için kursaydın. Kim Sedef Kabaş’a Sayın Erdoğan’a küfret dedi? Deve kuşu numarası yapmayın” diye yanıt verdi.

AKIN: YAZIMI OKUYUN

Daha sonra Sunay Akın da, “Sinan Burhan yazımı iyi okuyun!... Ama anlayarak okuyun!.. Deve kuşunu göreceksiniz” diyerek yanıtladı.

SINAY BURHAN’DAN CEVAP

Sinan Burhan bu sözlerin üzerine da tokat gibi bir cevap vererek, “Sunay Bey, ben yazınızda Sedef Kabaş’ın cümlelerini kınayan, en azından eleştiren bir cümle görmedim. Sadece gündüz ifadeye çağrılabilirdi çağrınız var. Elbette gündüz çağrılabilirdi. Ben size katılıyorum. Hadi sizde bir cesaret gösterip bu pespaye üslubu kınayın” diyerek sözlerini noktaladı. Bu sözler üzerine Sunay Akın sessiz kaldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR