Alparslan Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı 'Selçuklu'nun can damarını kesecek olan en keskin hançer!'

Geçtiğimiz sezon gösterilen ilginin bu sezon da devam ettiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tüm gruplarda elde ettiği birinciliği kimseye kaptırmıyor. Bir isim haricinde komple yenilenen kadrosuyla deyim yerindeyse fırtınalar estiren projenin ciddi bir hayran kitlesi bulunuyor. Alparslan Büyük Selçuklu'nun her bölümüne olduğu gibi son bölümünde de beğeni bir hayli yüksek oldu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2022 22:16 GÜNCELLEME 30.01.2022 22:16 MEDYA
Alparslan Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı 'Selçuklu'nun can damarını kesecek olan en keskin hançer!'
Alparslan Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı 'Selçuklu'nun can damarını kesecek olan en keskin hançer!'

Alparslan Büyük Selçuklu, geniş yelpazede bir kesime hitap eden bir proje olma özelliği göstermekle beraber işlenen konusuyla da özellikle tarih severlerin merakını çekiyor. Yayın hayatına adım attığı günden bu yana başarılı bir grafik çizen ve yoğun ilgi gören diziler denildiğinde akıllara ilk gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi her hafta heyecan rüzgarları estiriyor.

Dizi tutkunlarına eşi benzeri bulunmayacak görüntüler sunmasının yanı sıra tarihin derinliklerine yolculuk yaptıran Alparslan Büyük Selçuklu'da nefes kesen gelişmeler yaşandı. Severek seyredilen dizinin son bölümünde herkesten sır gibi sakladığı gerçeği ele veren ve bu sebeple köşeye sıkışan Akça'nın zorlu imtihandan geçmeye başlamıştır. 

Alparslan Büyük Selçuklu 11.Bölüm Fragmanı Ekrana Geldi mi?

Büyük bir yol ayrımına giren Akça'nın önünde şimdi iki seçenek vardır: Ya sırrını gizlemeye devam edecek ya da hakikati bizzat itiraf edecek. Şahit oldukları karşısında adeta nutku tutulan ve Akça'nın Bizans İmparatoru'na ''Baba'' şeklinde seslendiğini işiten Alparslan'ın da sınavı başlar. 

Akıllardan çıkmayacak bir bölümü daha arkasında bırakan Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm fragmanı da en çok aratılan konular arasına girdi. Heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri şaşırtan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 11.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Paylaşılır paylaşılmaz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 4
  • Söğütlü 67 2 yıl önce Şikayet Et
    Sultanın hanımının dağıttığı şekerler dikkat ettiniz mi? Basit bir hata
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizden Selçuklu değil bir halt olmaz. Öyle bir makyaj ve kostüm yapmışlar ki kim kafir kim mümin belli değil.
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi artık izlenmiyor.ekrandaki yazılar çok iğrenç olmuş.yapımcı bunu daha fark edemedi mi......
    Cevapla
  • Silkway 2 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ediyorum da sahnelerin kurguları çok saçma gelmeye başladı. Şato sahneleri ve oyuncuların mimikleri sahneye uymuyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR