Destan 9.bölüm fragmanı: Hakikatin ortaya çıkması yıkıcı sonuçlar doğurdu! Yersiz yurtsuz kalıyor

Şimdiye kadar sekiz bölüm yayınlanmış olmasına rağmen sadık kitleye ulaşan Destan dizisinde heyecanın bitip tükenmediği dakikalar yaşanıyor. Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul gibi dönem dizilerinin yapım şirketi Bozdağ Film imzasıyla ekrana gelen Destan nefes kesen sahnelerde imzasını taşıyor. Müzikleriyle, dekoruyla ve kostümleriyle olduğu kadar oyunculuk performansları açısından da takdir toplayan Destan 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2022 10:24 GÜNCELLEME 01.02.2022 10:24 MEDYA
Destan 9.bölüm fragmanı: Hakikatin ortaya çıkması yıkıcı sonuçlar doğurdu! Yersiz yurtsuz kalıyor
Destan 9.bölüm fragmanı: Hakikatin ortaya çıkması yıkıcı sonuçlar doğurdu! Yersiz yurtsuz kalıyor

Tarihi yapımlara farklı bir soluk kazandıran Destan, televizyon ekranlarında şimdiye kadar görülmemiş sahneleriyle izleyenlerin merak duygusunu kabartıyor. YouTube platformunda 538 bin aboneye ve Instagram'da 134 bin kullanıcıya sahip olan Destan dizisinin videoları her gün yüz binlerce kişi tarafından izleniyor.

Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı girildi mi: İşler yoluna girdi derken tekrar bozulacak mı?Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı girildi mi: İşler yoluna girdi derken tekrar bozulacak mı?

Özellikle izleyenler tarafından Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin güzel bir uyum yakaladıkları, ayrıca performans bakımından değerlendirildiğinde de başarılı sonuçlar ortaya koydukları düşünülüyor. Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde de yayınlanan ve 23 Kasım 2021 tarihinden beri ekran macerasını bütün hızıyla sürdüren Destan'da heyecan verici gelişmeler yaşanacak.

ATV'nin İddialı Dizisi Destan 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Alışılagelmişin ötesine geçerek ilk defa kadın bir karakterin cesurluğunun-güçlülüğünün ön plana çıkarıldığı ve kadınların savaşçı ruhunu vurucu bir şekilde ortaya koydukları Destan dizisinin yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Aksiyonun ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği, yayına girdiği her hafta sosyal medyanın gündemini meşgul eden Destan 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    saçma altma üç beş atla oynanıyor.savaş sahneleri yok.
    Cevapla
  • Ali keyifli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep samimiyetsiz, gerçek dışı halkı aldatma dizileri
    Cevapla
  • Mahoni 2 yıl önce Şikayet Et
    bazen çok saçmalıyorlar oyuncu kadrosu yetersiz yeri geliyor sarayda hiç asker yok ama güzel bir dii zevkle seyredilir. ne edip ne yapmışlar aşk dizisine cevirmişler
    Cevapla
  • zileli mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    beğeni ve takdirle izliyorum tüm ekip başarılı devamını dilerim
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi kimsenin izledigini sanmıyorum bir aya kalmaz final yapar
    Cevapla
  • Samsun 2 yıl önce Şikayet Et
    2 dizim var biri Alparslan diğeri destan
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    tarihi diziler içinde, ertuğrul' dan sonra en iyisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR