Yargı dizisinde beklentilerin ötesine geçecek transfer! Projeye evet diyen isim herkesi şaşırttı

Kısa sürede popülaritesini artıran ve sürpriz gelişmeleri ile sosyal medyanın gündemine taşınan Yargı dizisinde izleyenleri tekrardan şaşırtacak transfer daha yapıldı. Aydınlatılmayı bekleyen konularıyla izleyenlerin merak duygusunu daima canlı tutan Yargı dizisine ekranların başarılı oyuncusu Şükran Ovalı eklenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2022 16:33 GÜNCELLEME 08.02.2022 17:02 MEDYA
Yargı dizisinde beklentilerin ötesine geçecek transfer! Projeye evet diyen isim herkesi şaşırttı
Yargı dizisinde beklentilerin ötesine geçecek transfer! Projeye evet diyen isim herkesi şaşırttı

En son Menajerimi Ara projesinde konuk oyuncu olarak kameralar karşısına geçtikten sonra Şeref Bey isimli internet dizisinde başarılı bir performans sergileyen Şükran Ovalı'dan müjdeli haber geldi. Çekimleri Onur Ünlü'nün yönetmenliği eşliğinde yapılan, Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda yer alan komedi temalı dizi projesi Şeref Bey'le adından söz ettiren Şükran Ovalı bu sefer de Yargı dizisiyle el sıkıştı.

TRT1 Diriliş Ertuğrul dizisinden ATV Yalnız Kurt'a beklenmedik transfer! Ekranların tozunu atacakTRT1 Diriliş Ertuğrul dizisinden ATV Yalnız Kurt'a beklenmedik transfer! Ekranların tozunu atacak

Özlem Çadırcı ve Yusuf Reha Alp ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı, 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan Şeref Bey'le hayran kitlesini genişleten Şükran Ovalı, Yargı'yla bomba gibi dönüş yapıyor. Menajerimi Ara dizisinde rol aldıktan sonra televizyon ekranlarında herhangi bir projede görünmeyen ve hayranları tarafından son zamanlarda hangi projede boy göstereceği merak içerisinde beklenen Şükran Ovalı'nın Yargı dizisine transferi coşkuyla karşılandı.

TRT1, Kurtlar Vadisi'nin unutulmazını getiriyor! Alparslan Büyük Selçuklu gibi meraklandıran projeTRT1, Kurtlar Vadisi'nin unutulmazını getiriyor! Alparslan Büyük Selçuklu gibi meraklandıran proje

Sürprizlerle dolu gelişmeleriyle seyircisinin her hafta dikkatini üzerine çekmeyi başaran ve akıllarda soru işareti bıraktıran sahneleriyle gizemini korumaya devam eden Yargı'nın sürpriz transferi Şükran Ovalı'nın ''Derya'' karakterini üstleneceğinin bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 1
  • Ercan 58 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık o diziyi şükran falan kurtaramaz vasat olmak için ellerinden geleni yaptılar artık izlemiyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR