Şaka niyetine yalan söylenir mi?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bugün İslam’da şakalaşmanın ölçütü üzerine bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2022 15:31 GÜNCELLEME 11.02.2022 15:31 MEDYA
Şaka niyetine yalan söylenir mi?
Şaka niyetine yalan söylenir mi?

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün İslamiyet’in şakalaşma ve lakap takmaya olan bakışı hakkında merak edilenlere yer verilecek. Mustafa Karataş ‘Dinimizde şakalaşmanın yeri ve ölçüsü nedir? Hz. Muhammed şaka yapar mıydı? Şaka niyetiyle yalan söylenilebilir mi? Hz. Muhammed eşleriyle şakalaşır mıydı? Şakası yapılamayan konular var mıdır? Kediye, köpeğe insan isimleri verilebilir mi? Şaka niyetiyle kişi korkutulabilir mi? Bir kimseye lakap takmak caiz midir?’ sorularını programda yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Pazar 09:50’de Kanal 7’de…

Program Adı        : Muhabbet Kapısı

Yayın Tarihi         : 13 Şubat 2022 Pazar

Yayın Saati           : 09:50

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR