Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den gönderildi

Halk TV ayrılık kararlarını resmen açıkladı. Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2022 20:07 GÜNCELLEME 21.03.2022 20:07 MEDYA
Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den gönderildi
Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den gönderildi

Kanaldan yapılan açıklamada, “uluslararası yayın standartlarının gereği olarak tüm ekran yüzlerinden YouTube kanallarında yaptıkları paralel yayınlara son vermeleri istendiği” belirtilirken; tarafların şartı kabul etmemeleri neticesinde yolların ayrıldığı ifade edildi.

Kanaldan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bazı internet sitelerinde Özlem Gürses ve Emin Çağa ile Halk TV arasında yapılan görüşmelere ilişkin çıkan haberler üzerine izleyicilerimize saygı gereği açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Halk TV, kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken, uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak, tüm ekran yüzlerinden kişisel YouTube kanallarında yaptıkları paralel yayınlara son vermelerini istedi.

Özlem Gürses ile Emin Çapa bu teklifi ve önerilen diğer ara formülleri de kabul etmeyince, ne yazık ki yollar ayrıldı. Kendilerine bugüne kadarki emek ve katkıları için teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla."

 

YORUMLAR 91 TÜMÜ
  • lölö 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk strateji değiştiriyor. "Olumlama muhalefet"e geçiyor. Adolf Hitler siyaseti taktiği. Gerçek düşüncelerini değil de oy devşirebilecekleri hedef oy potansiyeline dönük bir manipülasyon taktiği. Hitler yapmıştı, başarılı olmuştu.
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Darısı saymaz ve hani birileri kokoş demişti Proğramda ( Baro başkanı önce ihtiyar kart vb anlam ifade eder dedi sonra Hanımefendi kendisi bana diyorlar deyince Haaaa o zaman başka hakaret olur demişlerdi ( İstemezükçüler benden olmayanın vay haline )ihtiyar bir bayan vardı :) onada yol verirler böyle giderse :)
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar işsiz mi kaldı
    Cevapla
  • Bağıra42 2 yıl önce Şikayet Et
    Ola kim bağıra bağıra konuşacak..olmedi
    Cevapla
  • TREN 2 yıl önce Şikayet Et
    Özĺem tv binasından çıkışında son kez arkasını dönüp halk tv ye trene bakar gibi bakmıştır..ay canım yazık ya belkide unutup kendi yürüdüğü icin bina yürüyor sanmıştır..bir an tren sandı binayı ellam ki..of of yüram parçalandı çok acı bir son
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR