Acun Ilıcalı'nın 2015 yapımı dizisiyle keşfedilen isimden sevindirici haber! Bir Zamanlar Çukurova'da...

Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği TV8 kanalında bir dönem hafta içi gün ekrana taşınan Aşkların En Güzeli isimli dizi projesiyle keşfedilen Ümit Beste Kargın, Bir Zamanlar Çukurova’ya transfer edildi. Şimdiye kadar pek çok reklam filmi projesinde yer alan ve çeşitli tiyatro oyunlarında sahne alan Ümit Beste Kargın, Bir Zamanlar Çukurova’da Zeynep rolü ile seyircisini ağırlayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2022 10:27 GÜNCELLEME 17.04.2022 10:27 MEDYA
Acun Ilıcalı'nın 2015 yapımı dizisiyle keşfedilen isimden sevindirici haber! Bir Zamanlar Çukurova'da...
Acun Ilıcalı'nın 2015 yapımı dizisiyle keşfedilen isimden sevindirici haber! Bir Zamanlar Çukurova'da...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de 2015 yılında yayın hayatına başlayan Aşkların En Güzeli adlı günlük dizide rol almasıyla tanınırlık kazanan Ümit Beste Kargın, Bir Zamanlar Çukurova’ya dahil oldu. Hafta içi her gün Nilgün Sağyaşar’ın yapımcılığında izleyenlerin karşısına geçen Aşkların En Güzeli yapımında üstlendiği Zeyno karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Ümit Beste Kargın’ın Bir Zamanlar Çukurova’da hangi rolü oynacağı belli oldu.

Kardeşlerim dizisinden Kiracı’ya çok konuşulacak transfer! Şok kararla ATV dizisinden ayrılmıştıKardeşlerim dizisinden Kiracı’ya çok konuşulacak transfer! Şok kararla ATV dizisinden ayrılmıştı

Prof. Pi Show, Bahar Noktası, Savaş, Kundakçı gibi sahne aldığı tiyatro oyunlarındaki performansıyla göze çarpan Ümit Beste Kargın, şimdi de ATV’nin uzun soluklu yapımı Bir Zamanlar Çukurova’da Zeynep karakteriyle adından bir kez daha söz ettirecek.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Züleyha Mehmeti üzme.Bu acı çekilir gibi değil , etme.Senin için herşeyi yaptı göze aldı sevdi.Seni incitmemek için çok dikkat etti.Tüm dizi oyuncularına selamlar çok başarılı bir yapım.Yapımcı ,yönetmen ,kameraman tüm çalışanlar hepinizin emeğine sağlık.Bitmesin bu dizi.Çok başarılısınız güzel insanlar.Gaffur senin yerin başka.Yılmaz,Demir,Fekeli bunlar kalmalıydı çok eksildik çok bunların yeri dolmaz
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar Çukurova diye bir dizimi kaldı? Ahlaksızlık diz boyu olmuş. Hanım ağa diziden çıktıktan sonra dizi zaten bitmişti.
    Cevapla
  • Diken 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayat haber, kaçkere vereceksiniz. Ayrıca bize ne.
    Cevapla
  • anadolum 1 yıl önce Şikayet Et
    Tv 8 gibi karaktersiz bi kanaldan, Çukurova gibi kimin eli kimin cebinde tarzı seviyesiz kalitesiz bi filme,
    Cevapla
  • seko 1 yıl önce Şikayet Et
    verdiğin bilgilere göre izlemiyorsun
    Cevapla
  • Serdengeçti 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanalın da dizilerinde batsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR